روز بسيج روز اقتدار ملت ايران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۸۵۳
فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد:

روز بسيج روز اقتدار ملت ايران است

فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد گفت: روز بسيج روز اقتدار ملت ايران است و اين صفوف به هم فشرده اقشار مختلف بسيج، نماينده آحاد مردم اند و آمده اند تا ضمن نمايش قدرت خود، وفاداري شان را به امام راحل و آرمان هاي انقلاب نشان دهند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، عوض شهابي فر، امروز پنجم آذرماه در جمع هزاران بسيجي شركت كننده در حماسه بزرگ عزت و پايداري در اين استان اظهار داشت: استكبار جهاني حمله سراسري و گسترده اي بر ضد جمهوري اسلامي ايران آغاز كرده است.

وي با اشاره به جنگ رواني استكبار جهاني عليه ايران تصريح كرد: امروز قدرت هاي استكباري از طريق سازمان هاي بين المللي به دنبال ايجاد فشار بر ملت و دولت هستند تا آنها را تسليم خواسته هاي خود كنند، اما بر خلاف خواست آنها در حال حاضر ايران اسلامي قادر است در برابر هر حركتي ضمن اينكه نيروي بازدارنده داشته باشد، نيروي دشمن را نيز به طور كامل نابود كند.

فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد همچنين با اشاره به پيشرفت هاي علمي و نظامي كشور، تاكيد كرد: ايران امروز نه تنها به لحاظ قدرت، ايران زمان جنگ نيست بلكه با تلاش، همت، شعور و تدبير ملت به جايي رسيده است كه در حال خروج از كشورهاي جهان سوم و پيوستن به باشگاه قدرت جهاني است.

شجاعي فر افزود: امروز خاورميانه زير برد مستقيم سلاح هاي كشنده كشتار جمعي و نيز نيروهاي توانمندي با عنوان نيروهاي واكنش سريع و سيال، آماده دفاع از مرزهاي جغرافيايي است.

وي با اشاره به انتخاب رئيس جمهور آمريكا تصريح كرد: اوباما همچون ديگر روساي جمهور آمريكا نيروي شكست خورده تازه به ميدان آمده اي است كه هرگز نخواهد توانست آمريكا را از ورطه نابودي نجات دهد.

شهابي فر با اشاره به تحول اقتصادي رئيس جمهور ايران، اذعان داشت: امروز ايران به لحاظ اقتصادي، سياسي، علمي و فناوري در وضعيتي قرار دارد كه در آينده اي نه چندان دور شاهد حضور كشور در اوج قلل رفيع دنيا خواهيم بود.

فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد در پايان ضمن تجليل از عملكرد دولت اصولگرا خاطرنشان كرد: دشمنان به دنبال رخنه در صفوف مختلف مردم ايران هستند اما با افتخارآفريني هاي دولت در زمينه هاي مختلف، حتي در خانه شيطان بزرگ يعني آمريكا، اكنون به خود مي باليم كه تفكراصولگرايي بر فضاي كشور حاكم شده است. /انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار