تحولات جاري منطقه مسير تاريخ را تغيير مي‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۹۲۶۹
جامعه اسلامی مهندسین فارس:

تحولات جاري منطقه مسير تاريخ را تغيير مي‌دهد

جامعه اسلامی مهندسین فارس در بيانيه‌اي با اشاره به اینکه تحولات جاري منطقه مسير تاريخ را تغيير خواهد داد، عنوان كرده است: این حرکت‌ها نشان‌دهنده بيداري عمومي ملت‌هاست و طبق وعده الهي قطعا به پيروزي مي‌رسد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در بخش هایی از بیانیه تحلیلی جامعه اسلامی مهندسین فارس درباره بیداری اسلامی آمده است: بي‌گمان موج طاغوت ستيزانه حضرت امام خميني (ره)‌ پس از 32 سال استقامت ملت ايران موجب خيزش اسلام خواهي ملت‌هاي ستمديده منطقه عليه ديكتاتورهاي دست نشانده آمريكا و غرب شده‌ و پرچم الله‌اكبر آنان پايه‌هاي حكومت‌هاي استكباري را به لرزه درآورده است.
 
اين بيانيه اضافه کرده است: در اين ميان حاكمان دست‌نشانده منطقه و پشتيبانان غربي آنان با كمك نيروهاي مرتجع به قتل عام مظلومان اقدام كرده اند؛ همچنين آمريكا و ساير هم پيمانان مدعي دفاع از حقوق بشر و آزادي نيز با ژست حامي دموكراسي در برابر جنايات آنها، سياست سكوت را در پيش گرفتند و حضور نظامي برخي کشورها به بحرين را آشكارا تاييد كرده و بي‌تفاوت نظاره‌گر سركوب اين ملت بي‌دفاع مانده‌اند.
 
این بیانیه آورده است: شايسته است كه عالمان، انديشمندان و نخبگان جوامع اسلامي با هوشياري تمام نقشه‌هاي دشمنان قسم خورده اسلام را برملا سازند و به وظيفه اسلامي و انساني خود عمل كنند؛ آمريكايي‌ها در اين تحولات نشان دادند كه براي آنها فقط يك اصل مهم است و آن منافع آمريكاست و هر پديده و تحولي در جهان با اين معيار سنجيده مي شود؛ اگر اين تحولات منطبق بر منافع آنها بود، مثبت است و اگر در نقطه مقابل آن قرار داشت، منفي است.
 
در بیانیه جامعه اسلامی مهندسین فارس با اشاره به اينكه مهمترين عنصر در اين انقلاب ها، حضور واقعي و عمومي مردم در ميدان عمل و صحنه مبارزه و جهاد مي باشد، آمده است: در حركت مردمي ممكن است كار انقلاب با تأخير انجام گيرد، ولي از سطحي‌گري و ناپايداري به دور است؛ مردم و نخبگان مردمي و كساني كه از مردم برآمده‌اند، خود صاحبان اين انقلاب ها و متعهد به حراست از آن و ترسيم‌كننده‌ مسير آينده و رو به تكامل آن هستند.
 
این بیانیه اضافه كرده است: حمايت از مردم‌سالاري و ملت‌هاي مستقل منطقه موضع جمهوري اسلامي ايران است؛ ما بين غزه، فلسطين، تونس، ليبي، مصر، بحرين و يمن تفاوتي نمي‌گذاريم و معتقديم در همه جا ظلم به ملت‌ها محكوم است و حركت ملت‌ها با شعار اسلام در جهت آزادي، مورد تاييد ماست.
 
جامعه اسلامی مهندسین فارس در اين بیانيه آورده است: ضروري است عالمان و مفتيان و تأثيرگذاران در عالم اسلام ضمن شكستن سكوت خود، مانع كشتارهاي وحشيانه شوند و نقشه‌هاي شيطاني دشمنان اسلام را نقش بر آب سازند؛ علماي اسلام بايد دست از سكوت بردارند و فتواهاي شيطاني را محكوم كنند و جلوي مسلمان‎كشي در بحرين را بگيرند.
 
این بیانیه افزوده است: دشمنان در تلاشند كه بحث خواست‌هاي مردمي را موضوعي قبيله‌اي بيان كنند و اين مسئله را به مبارزه شيعه و اهل سنت با يكديگر نسبت دهند، در حالي كه اين درگيري كاملا سياسي و ناشي از ناديده گرفتن حقوق مردم در دهه‌هاي متوالي و به كارگيري خشونت در مقابل خواسته‌هاي آنان است؛ ايجاد اختلافات قومي و قبيله اي و جنگ داخلي يكي از مكرهاي شيطاني است كه براساس سنت الهي موجب شكست ملت هايي خواهد شد كه در اين دام قرار بگيرند.
 
در اين بيانيه با تاكيد بر اينكه جا زدن اين تحولات به عنوان مسئله شيعه‌ و سني توطئه نظام سلطه است، تصريح شده است: خيرخواهان، علما و مصلحان، مسئله را شيعه و سني نكنند؛ چرا كه اين بزرگترين خدمت به آمريكا و دشمنان امت اسلامي است، سازمان ملل كه بايد در خدمت ملت‌ها باشد به آلت دست نظام سلطه تبديل شده و هر چه اين دولت‌هاي غربي مي‌خواهند برايشان فراهم مي‌كند كه اين ننگي است براي سازمان ملل.
 
جامعه اسلامی مهندسین فارس در اين بیانيه تصريح كرده است: معتقديم تحولات جاري منطقه مسير تاريخ منطقه را تغيير خواهد داد و مشكل بيشتري در آن ايجاد خواهد شد كه آمريكا و همپيمانانش با وجود بسيج همه امكانات خود جايگاه خود را از دست خواهند داد و ملت‌ها منافع خود را رقم خواهند زد؛ اين حركت ملت‌ها و امت اسلامي با شعار اسلام و به سمت اهداف اسلامي كه در منطقه آغاز شده، نشان دهنده بيداري عمومي ملت‌هاست و طبق وعده الهي اين حركت‌ها قطعا و يقيناً به پيروزي خواهد رسيد.
 
این بیانیه تاكيد کرده است: در شرايط کنوني آمريکا و اسرائيل با جنگ رسانه‌اي و تبليغاتي خود در صدد کمرنگ كردن و بي‌اثر نشان دادن انقلاب هاي منطقه و خيزش هاي اسلامي هستند و از سوي ديگر با جنجال و هياهوي تبليغاتي و تهديد عليه کشور «سوريه»، سعي در انحراف افکار عمومي دارند؛ در حوادث سوريه، دست آمريکا و اسرائيل آشکار است و ملت ايران هر جا ردپايي از آمريکا و صهيونيسم ببيند، آن حرکت را «انحرافي» مي‌داند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار