دوره آموزشی «مطلع بیداری» در بیرجند برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۹۷۹۶
امروز و فردا؛

دوره آموزشی «مطلع بیداری» در بیرجند برگزار می‌شود

 دوره آموزشی «مطلع بیداری» امروز و فردا با حضور 120 نفر از دانشجویان دختر بسیجی دانشگاه‌های سراسر کشور در مجتمع شهید محلاتی بیرجند برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، دوره آموزشی «مطلع بیداری» از امروز با حضور 120 نفر از دانشجویان دختر بسیجی دانشگاه‌های سراسر کشور در مجتمع شهید محلاتی بیرجند در حال برگزاری است و ویژه اعضای کانون‌های مطالعات زنان و خانواده بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و اعضای شواری دفاتر بسیج دانشجویی است.
 
ارتقای تفکرات و تئوری‌های ناب اسلامی در حوزه مسائل زنان و خانواده، ارتقای کیفی معلومات دختران دانشجو نسبت به شان و مقام خود، آموزش و تربیت مربیان و محققان حوزه زنان و خانواده و پیشگیری از به انحراف کشیده شدن دختران دانشجو توسط گروه‌های انحرافی اهداف برگزاری این دوره آموزشی دو روزه است.
 
دانشجویان در این دوره 12 ساعته در چهار کارگاه آسیب های روابط دختر و پسر و نقش حجاب در پیشگیری از این روابط، بررسی اصول و شخصیت زن در اسلام، بررسی مبانی استحکام خانواده و بررسی مبانی فمنیسم و پیامدهای آن شرکت می‌کنند.
 
معصومه محلاتی و سلگی از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه این دوره آموزشی هستند.
پربازدیدترین آخرین اخبار