کد خبر:۱۴۹۹۱۶
رئیس دانشگاه پیام نور تاکستان:
همیاری مسئولین و دانشجویان بسیجی در جهت تحقق فرمایشات رهبرانقلاب در دانشگاه ها ضروری است
مسئول بسیج دانشجویی استان قزوين تصریح کرد: همیاری مسئولین و دانشجویان بسیجی در جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در دانشگاه ها لازم و ضروری است و با توجه به اهداف شجره طیبه بسیج این اقدامات باید فاز اجرایی به خود بگیرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجويي دانشگاه پیام نور تاکستان ديروز با حضور دکتر بهمن طاهرخانی، رئیس دانشگاه پیام نور تاکستان؛ حمزه برین، مسئول بسیج دانشجویی استان و دانشجویان دانشگاه پیام نور تاکستان در محل این دانشگاه برگزار شد.
مسئول بسیج دانشجویی استان قزوين در این مراسم اظهار داشت: همیاری مسئولین و دانشجویان بسیجی در جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در دانشگاه ها لازم و ضروری است و با توجه به اهداف شجره طیبه بسیج این اقدامات باید فاز اجرایی به خود بگیرد.
همجنین در ادامه رئیس دانشگاه پیام نور تاکستان بیان داشت: روسای دانشگاه ها باید حامی عملی شدن بیانات مقام معظم رهبری در دانشگاه ها باشند و تمام تلاش خود را برای عملی شدن و اجرایی شدن فرمایشات معظم له در دانشگاه ها بکار گیرند.
در پایان از خدمات چهار ساله مظاهر قنبری، مسئول سابق بسیج دانشجویی این دانشگاه تقدیر شده و امیر یزدی به عنوان مسئول جدید معرفی شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰