تاریخ کشور به واسطه نهضت نرم‌افزاری و جهاد علمی آماده تغییرات جدید است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۹۹۷۵
یک استاد حوزه و دانشگاه:

تاریخ کشور به واسطه نهضت نرم‌افزاری و جهاد علمی آماده تغییرات جدید است

یک استاد حوزه و دانشگاه با اشاره موضوع تاریخ و تمدن‌سازی در جهان تشیع گفت: تاریخ کشور به واسطه نهضت نرم‌افزاری و جهاد علمی آماده تغییرات جدید است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، اصغر طاهرزاده 14 مهرماه در همایش ملی «مرجع بیداری اسلامی» که همزمان با یکصدمین سالگرد رحلت آیت الله آقا نجفی اصفهانی در خانه مشروطیت اصفهان برگزار شد، بیان داشت: یکی از مبدعان حضور تاریخی ولایت فقیه در جامعه آیت الله آقا نجفی اصفهانی بوده است.
 
وی ضمن بیان اینکه حاکمیت و زعامت در دوران غیبت واجب کفائی است، گفت: امثال آیت الله آقا نجفی اصفهانی و حضرت امام خمینی (ره) نمی توانستند از زیر این مسئولیت شانه خالی کنند؛ چرا که ایفای این نقش و زعامت جامعه شیعی بر آن ها واجب بوده است.
 
طاهرزاده افزود: خداوند به هر فردی که برای زعامت انتخاب می کند شرح صدر زیادی عطا می نماید تا اینکه بر هیچ نیازی ناتوان نباشد.
 
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: بر این مبنا، اینکه می بینیم هرچه که مقام معظم رهبری می فرمایند همان حرف حقی است که نیاز داریم، یک پشتوانه روایی دارد و این انسان در حرکت، محکم و مؤید به تایید الهی است.
 
وي با اشاره به اینکه برکات دینداری تنها در ذیل حاکمیت ولایت اولیای الهی ارزش دارد، تصریح کرد: به همین دلیل جهت گیری کل علما حضور در میدان است و همین جهت گیری مهم اجازه نمی دهد که انقلاب های بزرگ با مسائل کوچک متوقف شود.
 
طاهرزاده افزود: اگر جهت گیری ها صحیح باشد، در صورتی که خطاهای کوچکی هم در این بین صورت گرفت؛ ما باید وسعت حرکات بزرگ و جهت گیری را اصل بگیریم که این افق گرایی در علمای دین برجسته است.
 
اين استاد حوزه و دانشگاه  همچنین ضمن بیان اینکه امثال آیت الله آقانجفی اصفهانی و امام خمینی (ره) معتقد به حاکمیت همه جانبه خداوند هستند، گفت: به همین دلیل است که این افراد اجازه فکر و حاکمیتی که در ذیل حاکمیت الله نباشد را به کسی نمی دهند و توحید این افراد در مرتبه توحید نفی حاکمیت غیر الله است.
 
وي با بیان اینکه با ظهور هر زعیم در تاریخ و به شرط حمایت ملت ها از او، تاریخ آن ملت ورق جدید می خورد، ابراز داشت: تاریخ در دوران آیت الله آقا نجفی اصفهانی به جهت شرایط زمانه و اندیشه این عالم بزرگ باید ورق جدیدی می خورد، اما به دلایل گوناگون از جمله تحت تاثیر بودن شدید قاجارها از تمدن غرب و همچنین عدم همراهی روشنفکران و برخی از مردم این اتفاق نیفتاد.
 
طاهرزاده با اشاره به اینکه آن چه در ذهن مرحوم آقا نجفی اصفهانی بود با آن چه واقع شد تطابق ندارد، افزود: بعد از رحلت ایشان بود که مردم و متفکرین متوجه پتانسیل بالای ایشان شدند.
 
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: امروز هم در شرایطی هستیم که تاریخ کشور ما آماده است تا به واسطه نهضت نرم‌افزاری و جهاد علمی تغییرات جدیدی کرده و ورق دیگری بخورد تا بتوانیم بر یکپارچگی علم و دین و نهضت نرم‌افزاری تکیه کنیم؛ نه غرب‌زده باقی بمانیم و نه تمدن‌گریز شويم بلکه تاریخ‌ساز باشيم و روحی به جهان بی‌روح بدمیم.
 
وي با بیان اینکه ما هنوز منظور رهبری را نسبت به طرح تغییر کاربردی نفهمیده ایم، اظهار داشت: ما امروز بايد با نفی هر گونه تمدنی غیر از تمدن اسلامی، سخنان ایشان را به‌کار بگیریم و تاریخ امروز خود را به تاریخ گذشته‌ای متصل گردانیم که آیت‌الله آقانجفی‌ها با نفی هر گونه تمدنی، به تمدن اسلامی می‌اندیشیدند تا ولایت الهی را با جامعیت نبوت و امامت اسلامی به ظهور آورند.
 
طاهرزاده در ادامه بر لزوم درس گیری از تلاش‌های بی‌وقفه‌ آن مرد بزرگ تاكيد كرد و گفت: ما اکنون باید از خود بپرسیم که آیت الله آقا نجفی اصفهانی به کدام افق چشم دوخته بود که این‌چنین پر تلاش در صحنه تاریخ خود حاضر شد و این چیزی بود که روشنفکران زمان او نفهمیدند و امروز هم ما از همان نقیصه رنج می‌بریم.
 
اين استاد حوزه و دانشگاه در پایان تاکید کرد: ما امروز باید به توحید تمدن اسلامی بیندیشیم تا بتوانیم همراه با عالمان دین به یک افق چشم بدوزیم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار