کد خبر:۱۵۰۷۷۳
تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد سمنان در اعتراض به نحوه خدمات سرویس ها
پس از تغییرات اساسی در نحوه مدیریت خدمات رسانی وسرویس دهی بیش از هزار دانشجو امروز در اعتراض به کاهش کیفیت و افزایش بهای سرویس ها مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد سمنان تجمع کردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از سمنان، دانشجویان معترض به شیوه خدمات سرویس ها امروز مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد سمنان تجمع کردند و با سر دادن شعارهایی از مسؤلان خواستند به این امر رسیدگی کنند.
براین اساس دانشجویان پس از ساعتی به سمت دانشکده فنی حرکت کرده و وارد آمفی تئاتر شدند تا با مسؤلان در این باره صحبت کنند اما رئیس دانشگاه علی رغم قرار قبلی در این جلسه حضور نداشت.
در این جلسه تعدادی از دانشجویان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در این باره پرداختند و معاون مالی دانشگاه نیز به این سوالات پاسخ داد که البته دانشجویان معترض را قانع نکرد.
طبق اظهارات دانشجویان این تجمعات ادامه خواهد داشت و دانشجویان با عدم پرداخت هزینه سرویس ها اعتراض خود را به نحوه خدمات نشان می دهند.
لازم به ذکر است، سرویس های رفت و آمد دانشجویان دانشگاه های سراسری و آزاد به یک شرکت به طورانحصاری واگذار شده و این امر موجب افزایش هزینه و کاهش کیفیت خدمات از جمله طولانی تر شدن مسیر شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰