کد خبر:۱۵۰۸۷۶
مجمع پژوهشی اساتید و مربیان سیاسی بسیج فارس برگزار شد
مجمع پژوهشی اساتید و مربیان سیاسی بسیج فارس، امروز با حضور بیش از 100 نفر از مربیان و اساتید بسیجی در سالن همایش مجتمع فرهنگی شلمچه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مجمع پژوهشی استانی اساتید و مربیان سیاسی بسیج فارس، امروز با حضور بیش از 100 نفر از مربیان و اساتید بسیجی توسط معاونت تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی در سالن همایش مجتمع فرهنگی شلمچه برگزار شد.
در افتتاحیه این همایش محمود زارع، مسئول معاونت تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی سپاه فجر استان فارس هدف و منظور از برگزاری این مجمع را تشریح کرد.
وی افزود: هدف از برگزاری این همایش حفظ انسجام و ارتقاي سطح علمی، پژوهشی اساتید و مربیان به منظور ایجاد ارتباط بیشتر با اساتید و مربیان، تشویق و ترغیب اساتید و مربیان به تحقیق و پژوهش، ترویج فرهنگ مطالعه و خلق آثار قلمی و توجیه و تشریح برنامه ها و ماموریت های مربیان در بسیج می باشد.
در این همایش یک روزه حجت الاسلام علیزاده، نماینده ولی فقیه در سپاه فجر استان فارس نیز شیوه های آموزش و تحقیق در خصوص مسائل تربیتی خانواده ها را برای شرکت کنندگان توضیح و تشریح كرد.
لازم به ذكر است، همچنین سایر اساتید و مربیان در خصوص شیوه های بیان و طرح مسائل سیاسی و مبتلا به روز جامعه، تفسیر و تدبر در آیات قرآن برای اساتید و مربیان توضیحاتی ارائه كردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.