کد خبر:۱۵۱۳۰۰
عضو کانون استعدادهای پژوهشی حوزه:
لازمه نخبهپروری در حوزه، وجود سیستم جامع آموزشی است
عضو کانون استعدادهای پژوهشی حوزه گفت: بدون وجود یک سیستم جامع آموزشی، گفتمان نخبهپروری در حوزههای علمیه شکل نمیگیرد.
محمد علی فدوی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قم، با اشاره به اینکه نتیجه وجود یک سیستم آموزشی خوب، پرورش نخبگان حوزوی است، گفت: به واقع اگر می خواهیم خروجی حوزه، طلاب و روحانیون نخبه باشند، چاره ای نداریم جز آن که به طراحی و اجرای یک سیستم جامع روی آوریم؛ سیستمی که در رابطه با بحث نخبه پروری الگويي به ما ارائه کند.
وي خواستار تقویت گفتمان نخبه پرور در حوزه شد و افزود: بها دادن به کرسی های آزاد اندیشی و تقویت گفتمان نخبگانی در نظام روحانیت و حوزه های علمیه، دو ضرورت غیرقابل تردید است که باید در راستای عملی شدن آنها گام های لازم را برداشت.
این طلبه پایه هفتم مدرسه علمیه علوی قم تصريح كرد: اگر برنامه های حوزه به صورت جزیره ای و غیر منسجم پیگیری و اجرایی شود، بی تردید ثمره آن نخبه پروری نخواهد بود.
فدوی با اشاره به اینکه باید از نخبگان حوزه حمایت مادی و معنوی لازم صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: باید در بحث تامین مسکن و فرصت های شغلی طلاب نخبه فکر جدی شود تا آنها فارغ از دغدغه های مالی و معیشتی با نوآوری ها و ایده های بکر خود بتوانند در حوزه منشا اثر باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰