توسعه فرهنگی مقدم بر فرهنگ توسعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۱۴۳۳
مدیر کل امور بانوان استانداری هرمزگان:

توسعه فرهنگی مقدم بر فرهنگ توسعه است

مدیر کل امور بانوان استانداری هرمزگان با اشاره به اینکه توسعه فرهنگی و فرهنگ توسعه باید متناسب باهم پیش برود، گفت: توسعه فرهنگی مقدم بر فرهنگ توسعه است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، پری صیادی عصر ديروز در نشستی با دانشجویان و فعالان بسیج دانشجویی و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد بندرعباس تصریح کرد: ما در استانی هستیم که از نظر توسعه در حال پیشرفت است، بنابراين وظیفه تک تک دانشگاهیان و مسئولان فرهنگی و اجرایی اين است که با همفکری یکدیگر تلاش کنند تا در این سیر رشد و توسعه، جوانان دچار تاخر فرهنگی نشوند؛ چراکه توسعه فرهنگی و فرهنگ توسعه باید متناسب باهم پیش برود.
 
وی در ادامه توسعه فرهنگی را مقدم بر فرهنگ توسعه دانست و افزود: انقلاب پیامبر اکرم (ص) که یک انقلاب فرهنگی بود، الگویی است که نتیجه آن شکل گیری انقلاب اسلامی در کشور ما بوده و امروز آثار این انقلاب و تمدن اسلامی در دنیا به صورت جنبش های مختلف در بیداری اسلامی ظاهر شده است.
 
مدیر کل امور بانوان استانداری هرمزگان بیان داشت: اختصاص عنوان افسران جنگ نرم به دانشجویان از سوی رهبر معظم انقلاب، دریافت مسئولیتي مهم و توجه به نقش دانشجویان در عرصه های مختلف علم و سرنوشت کشور خواهد بود.
 
صیادی گفت: باید تلاش کنیم با مشارکت و همکاری متقابل و دو سویه، استان هرمزگان را به دروازه صدور فرهنگ و تمدن ایران اسلامی تبدیل کنیم؛ چرا که این استان در یک منطقه مهم استراتژیک در خلیج فارس قرار دارد و دارای بهره مندی ها فراوانی است که باید از این فرصت ها و پتانسیل ها استفاده کرد.
 
وی با بیان اینکه جوانان و دانشجویان هرمزگانی باید نماینده شایسته ای برای انقلاب، امام (ره) و شهدا باشند، بيان داشت: دانشجویان و فعالان دانشگاهی بايد کمک کنند تا خدماتی که از اهداف اسلام و نظام اسلامی و از وظایف ما در نهادهای دولتی است، تقویت شده و بهتر از گذشته تحقق یابد.
 
مدیر کل امور بانوان استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: تمام تلاش افسران جنگ نرم و مسئولان فرهنگی و اجرایی این استان باید به گونه ای باشد که با مشاکت و همفکری یکدیگر اهداف نظام اسلامی محقق شود؛ هدف اصلی در این مشارکت و همفکری ها نیز بايد تلاش در جهت رفع مشکلات مردم استان با استفاده از کار صادقانه و عاشقانه باشد.
 
صيادي در پایان فرهنگ سازی در جهت شناسایی بیشتر هویت اسلامی-ایرانی، نهادینه شدن ارزش های انقلاب اسلامی بر پایه مکتب فکری امام و مقام معظم رهبری، کمک به توسعه ورزش بانوان در دانشگاه ها و برنامه های ورزشی خوابگاه های دختران دانشجو، برگزاری دوره های آموزشی مطالعات زنان و خانواده برای استادان زن و اجرای طرح مشاوران دانشگاه ها را بخشی از برنامه های کارگروه های مختلف امور بانوان عنوان کرد.
 
لازم به ذکر است، در این نشست که با هدف استفاده از تخصص دانشجویان و همکاری دو سویه در حوزه امور بانوان استانداری برگزار شد، دانشجویان بر تقویت فرهنگ بومی زنان هرمزگان، حمایت از طرح های پژوهشی، گروه های تئاتر و ورزش دانشجویان دختر، برگزاری کارگاه های آموزشی با محوریت زنان و دختران جوان و دانشجو و توسعه فضای مجازی با به کارگیری استادان برجسته و متعهد توسط حوزه امور بانوان استانداری تاکید کردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار