رسانه‌ها یک شاخص در میزان تولید و حفظ امنیت ایجاد کرده اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۱۶۰۱
فرمانده انتظامی استان فارس:

رسانه‌ها یک شاخص در میزان تولید و حفظ امنیت ایجاد کرده اند

فرمانده انتظامي فارس گفت: رسانه ها پلیس سخنگوی اجتماع برای نیروی انتظامی به شمار می آیند و ما امسال یک شاخص در میزان تولید امنیت و حفظ امنیت که رسانه ها ایجاد کرده اند، خواهیم داشت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سرتیپ دوم سیروس سجادیان امروز در نشست خبری با اشاره به همكاري رسانه ها با نيروي انتظامي در ايجاد امنيت در جامعه، تصریح کرد: رويكرد ما رويكرد مردم محوري است و اين رويكرد نيز با همكاري رسانه ها به نتيجه خواهد رسيد.
 
وی در ادامه عنوان كرد: رسانه ها پلیس سخنگوی اجتماع برای نیروی انتظامی به شمار می آیند و ما امسال یک شاخص در میزان تولید امنیت و حفظ امنیت که رسانه ها ایجاد کرده اند، خواهیم داشت.
 
فرمانده انتظامی استان فارس بیان داشت: امنيت اخلاقي جامعه يكي از موارد مهمي است كه همواره در دستور كار پليس قرار گرفته كه از جمله آن برخورد با بد پوششي و بدحجابي است كه با شدت دنبال مي شود.
 
سجادیان در ادامه به صاحبان باغ هاي اطراف شيراز نيز هشدار داد كه در صورت مشاهده هرگونه اقدام خلاف موازين اسلامي و اخلاقي باغ هاي آنها پلمپ خواهد شد و به هيچ عنوان اجازه باز گشايي به آنها داده نخواهد شد.
 
وی همچنين اذعان کرد: در هفته گذشته شش باغ به دليل رعايت نكردن اصول اخلاقي و موازين اسلامي پلمب شد.
 
فرمانده انتظامي فارس همچنین افزود: طی 15 روز گذشته، پنج باند توزيع مواد مخدر در اين استان شناسايي و منهدم شده است. 
 
وی در ادامه گفت: از اين پنج باند بيش از يك تن و 956 كيلوگرم انواع مواد مخدر و همچنين 37 دستگاه خودرو و موتور سيكلت و 57 دستگاه تلفن همراه كشف و ضبط و بيش از 500 نفر نيز در ارتباط با مواد مخدر در استان دستگير شد.
 
فرمانده انتظامی استان فارس عنوان کرد: كشف يك هزار و 842 ليتر مشروبات الكلي از سه كارگاه مشروب سازي را از ديگر دستاوردهاي پليس در هفته هاي گذشته دانست.
 
سجادیان همچنين ادامه داد: طي همين مدت بيش از 17 هزار محصول غير اخلاقي، 37 دستگاه خودرو و 13 قبضه انواع سلاح هاي جنگي نيز توسط ماموران انتظامي فارس كشف و ضبط شد.
 
وی در ادامه گفت: قاچاقچيان فعال در اين باندها افرادي بودند كه از طريق جنوب شرق فارس به اين استان وارد مي شدند و سرانجام در مناطق لارستان، داراب، شيراز و مناطق شمالي فارس تعقيب و دستگير شدند.
 
فرمانده انتظامي فارس در خصوص طرح برخورد با موتور سواران متخلف نيز خاطرنشان كرد: اجراي اين طرح كماكان در دستور كار پليس قرار دارد كه در همين ارتباط طي 15 روز گذشته دو هزار و 212 دستگاه موتورسيكلت متخلف توقيف و سه هزار و 430 خودرو متخلف نيز اعمال قانون شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار