خوابگاه دانشجويي به شرط بيگاري
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۱۸۵۳
يادداشت/

خوابگاه دانشجويي به شرط بيگاري

خوابگاه براي دانشجويان به شرط بيگاري، شما بخوانيد كار دانشجويي، امسال برنامه ابتكاري كوي براي رسيدن به داد دانشجويان فاقد خوابگاه يا همان كارتن‌خواب‌هاست.
گروه صنفي «خبرگزاري دانشجو»؛ برنامه ابتكاري جاي خواب براي دانشجو به شرط كار دانشجويي و همان بيگاري سابق برنامه‌اي است كه امسال در مديريت كلي خوابگاه‌هاي دانشگاه تهران به اجرا در خواهد آمد.
 
خبر چه آسان به گوش مي‌رسد كه بالغ بر 100 دانشجوي به بلوغ فكري رسيده يا نرسيده كه اكثرا در صنف ورودي جديد، ترم‌هاي غيرمجاز و ايضا شبانه در دانشگاه تهران حضور به هم رسانده‌اند، اگر كارگري كنند حتما به آنها جاي خواب تعلق خواهد گرفت.
 
از قديم‌ترها اگر بپرسيم، خواهند گفت كه كوي دانشگاه كلي كانتينر در بساط دارد و در صورت مديريت شبيه بحران حتما از اين كانتينرها استفاده خواهد كرد و اگر حمل بر پيش‌بيني و پيشگويي نباشد احتمالا دانشجويان به بيگاري گرفته شده در اين كانتينرها به كار گرفته خواهند شد.
 
يك ماه بعد، دانشجوي مشكل‌دار در سرماي پاييزي دست و پايش يخ زده و شدت سرما و ايضا بخاري زغالي و نفتي صورتش را در ماسك سياه فرو برده است و به هر كس كه مي‌رسد نيش مي‌زند؛ البته بيشتر نيش‌هايش بي‌صدا صورت مي‌گيرد و گاهي صدايش را بر گربه‌ها بلند مي‌كند و كلا ياد گرفته كارش را مرموزانه انجام دهد و براي يك كاسه آش تا آن طرف پرچين‌هاي كوي با پاهاي ترك خورده‌اش بدود.
 
اصل خبر را مي‌شنويم: بالغ بر 100 نفر از دانشجویان متقاضی کار در قبال اسکان در خوابگاه‌های دانشگاه تهران، طي هفته گذشته برای همکاری با اداره کل خوابگاه ها مصاحبه شدند ... دانشجویان متقاضی پس از پر كردن فرم مربوطه در جلسه‌ای که بدین منظور ترتیب داده شده بود، شرکت كردند و متناسب با واحدی که متقاضی همکاری در آن بودند، مصاحبه شدند.
 
ادامه خبر را همكارم روايت مي‌كند: همچنین جناب آقای دکتر بوذری نژاد، مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه با حضور در جلسه مصاحبه در جریان چگونگی کسب اطلاعات از دانشجویان قرار گرفتند ... اسامی دانشجویان پذیرفته شده برای همکاری با اداره کل خوابگاه‌ها تا پایان مهر ماه سال جاری از طریق سایت کوی دانشگاه اعلام خواهد شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار