خواجه سروي: با اجراي اسلام مي‌توان به جايگاه مطلوب علوم‌انساني دست يافت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۳۵۴۴
پنجمين جشنواره بين المللي فارابي- 4

خواجه سروي: با اجراي اسلام مي‌توان به جايگاه مطلوب علوم‌انساني دست يافت

معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم با بيان اينكه علوم‌انساني حاضر در دانشگاه‌ها وارد شده از غرب است، گفت: با استفاده از دين اسلام مي‌توانيم به جايگاه مطلوب علم در علوم‌انساني دست يابيم.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر خواجه سروي امروز در پنجمين جشنواره بين المللي فارابي در سالن همايش‌هاي برج ميلاد گفت: ايران به علوم انساني‌اي نيازمند است كه با گزينش هوشمندانه و دغدغه مند ايجاد شده باشد.

وي خاطرنشان كرد: علوم انساني كه اكنون در دانشگاه‌ها تدريس مي شود، خاستگاه غربي دارد و از طريق افراد تحصيلكرده در غرب به كشور وارد شده است.

معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم بيان داشت: اسلام ديني آسماني و كامل است و حاوي نظام معنايي و ارزش گذار مي باشد كه بايد از دين اسلام در تئوري‌ و نظريه‌هاي علوم انساني استفاده كرد.

خواجه سروي تصريح كرد: خيزش‌هاي اسلامي از جمله مواردي است كه ضرورت تفكرورزي در علوم انساني را مورد توجه قرار مي دهد.

وي گفت: ما به نوعي از علوم انساني نياز داريم كه با گزينش هوشمندانه و دغدغه مندانه ترسيم شده باشد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار