همایش «گذر از پیچ و خم خواستگاری» در دانشگاه پیام‌نور شیراز برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۴۹۰۲

همایش «گذر از پیچ و خم خواستگاری» در دانشگاه پیام‌نور شیراز برگزار شد

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور شیراز همایش «گذر از پیچ و خم خواستگاری» 12 آبان ماه جاري ویژه دانشجویان دختر اين مرکز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، همایش «گذر از پیچ و خم خواستگاری» ویژه دانشجویان خواهر دانشگاه پیام نور مرکز شیراز، 12 آبان ماه جاري به همت بسیج دانشجویی مرکز شیراز برگزار شد.
 
در این همایش، یزدانی از دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیرامون موضوع خواستگاری و ازدواج صحبت هایی ایراد و جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی انجام شد.
 
بنا بر این گزارش، در این همایش که با هدف آسان كردن روند ازدواج در جامعه، مقابله با آیین های غلط ازدواج و مبارزه با ازدواج های پر زرق و برق و ترویج آیین مقدس ازدواج با معیارهای اسلامی ایرانی برگزار شد، کتابی با موضوع «گذر از پیچ و خم خواستگاری» از سوي کانون مطالعات زنان بسیج دانشجویی شهید شاهچراغی دانشگاه پیام نور مرکز شیراز به دانشجویان شرکت کننده ارائه شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار