اپوزيسيون در صدد ايجاد جرياني همانند 16 آذر ولي بر ضد نظام اسلامي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۰۲
عضو هيئت علمي دانشگاه شيراز:

اپوزيسيون در صدد ايجاد جرياني همانند 16 آذر ولي بر ضد نظام اسلامي است

عضو هيئت علمي دانشگاه شيراز با اشاره به شكست‌هاي متوالي اپوزيسيون نظام اسلامي گفت: اين گروه مترصد فرصتي است تا جرياني همانند 16 آذر، اين بار عليه نظام اسلامي ايجاد كند.

دكتر سيد هاشم پور يزدان پرست در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در شيراز، با اشاره به دهه 1330 تا پايان دوران دفاع مقدس، اذعان داشت: در اين دوره، نسل انقلاب به خاطر وجود انقلاب اصيل مردمي كه جهت رهايي از سلطه ديگران، دوران بسيار سختي سرشار از تبعيد، شهادت، زندان و كشتار جوان‌هاي انقلاب در كردستان و جنگ تحميلي را گذرانده بود، تبديل به نسلي پخته بخصوص در دانشگاه‌ها شد.

وي با بيان اينكه در سال‌هاي اخير، نياز چنداني به فداكاري نبود، تصريح كرد: عده اي از اين موقعيت سو استفاده كرده و با ايجاد فرصت و راه اندازي بوق‌هاي تبليغاتي به مخالفت با نظام پرداختند.

عضو بسيج استادان فارس با اشاره به اينكه جنبش دانشجويي به عنوان پيشتازان انقلاب در سال‌هاي 56 و 57 در جهاد سازندگي و دفاع مقدس بوده است، تصريح كرد: همانگونه كه افراد با دين و ايمان جنبش 16 آذر سال 32 را آفريدند، سال‌هاي بعد مشعل 16 آذر توسط همان افراد دين دار روشن نگه داشته شد.

پور يزدان پرست اذعان داشت: اصل و اساس جنبش دانشجويي فقط حفظ نظام جمهوري اسلامي مي‌باشد كه اساس آن نيز دينداري است.

وي با اشاره به كودتاي 28 مرداد 32 و بعد از آن حضور ريچارد نيكسون در ايران و قرار اخذ مدرك دكتراي دانشگاه تهران توسط وي به عنوان عامل جنبش 16 آذر 32، گفت: 13 آبان 57 هم دانش آموزان در نزديكي همان محلي شهيد شدند كه دانشجويان در 16 آذر 32 به شهادت رسيده بودند.

دانشجوي سابق پيرو خط امام (ره) در تسخير لانه جاسوسي با بيان حوادث 13 آبان خاطرنشان كرد: اولين سالگرد شهادت دانش آموزان به تسخير لانه جاسوسي و شكستن هيبت آمريكا منجر شد.

پور يزدان پرست با اشاره به گذشت زمان و اشتباهات آمريكا، روحيه آمريكا ستيزي مردم را يادآور شد و افزود: نسل جوان با آگاهي سياسي براي دفاع از آرمان‌هاي انقلاب وارد صحنه شدند.

وي خاطرنشان كرد: اين روحيه نه تنها تضعيف نشده، بلكه با اولين جرقه، اين نسل آمادگي خود را به رخ جهانيان مي‌كشاند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار