كشتارگاه صنعتي سهند بناب مورد بهره برداري قرار گرفت
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، دكتر مجتبي نوروزي، رئيس سازمان دامپزشكي كشور در مراسم افتتاح اين كشتارگاه كه با حضور مديركل دامپزشكي استان آذربايجان شرقي، فرماندار، جمعي از مسئولان منطقه اي و مردم برگزار شد، با اشاره به ويژگيهاي دولت نهم گفت: احياي گفتمان اوليه انقلاب اسلامي مبني بر اينكه ما ميتوانيم، يك گفتمان جهادي و انقلابي بود كه با روي كار آمدن اين دولت انجام شد.
وي افزود: بسياري از كشورهاي جهان، ايران را الگوي خود در اين زمينه قرار داده اند و ظرفيت نظام جمهوري اسلامي ايران نيز در اين بين بسيار بيشتر است، اگرچه اقداماتي كه در دولت نهم به منصه ظهور رسيده است به واسطه ضعف در روابط عمومي و اطلاع رساني همانطوري كه مقام معظم رهبري نيز به آن اشاره داشته اند، آنچنان كه بايد و شايد انعكاس نيافته است.
نوروزي رئيس جمهور را برخاسته از بطن مردم دانست و اذعان داشت: بنگاههاي زود بازده اقتصادي بحث اشتغال كشور را تا حد بسياري زيادي حل كرد به طوري كه در اين زمينه نرخ بيكاري تك رقمي شده است و اين موضوع يكي از سياستهاي محوري دولت دكتر احمدي نژاد ميباشد.
رئيس سازمان دامپزشكي كشور تصريح كرد: بيش از 100 ميليون تن محصولات كشاورزي در كل كشور توليد ميشود كه رقمي معادل 5/10 ميليون تن آن مربوط به بخش دام و طيور است و آذربايجان شرقي نيز يكي از استانهاي دام خيز كشور ميباشد.
وي ادامه داد: هم اكنون 40 واحد كشتارگاه صنعتي به طور استاندارد و با بهره گيري از به روز ترين فناوريهاي دنيا فعاليت دارند كه طي يك برنامه پنج ساله قصد افزايش آن را به رقم 80 واحد داريم.
بهنام رضواني، فرماندار بناب نيز در اين مراسم گفت: 95 درصد پروژههاي مصوب دور اول سفر رياست جمهوري اسلامي ايران به شهرستان بناب محقق شده است.
وي خاطرنشان كرد: براي دور دوم سفر هيئت دولت 10 پروژه بزرگ پيش بيني شده است كه در صورت تصويب و به اجرا در آمدن آنها شاهد تحول بزرگي در منطقه خواهيم بود./انتهاي پيام/