ايران اسلامي با آموخته هاي غني ديني و فرهنگي داعیه دار عدالت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۶۹۰
استاندار فارس:

ايران اسلامي با آموخته هاي غني ديني و فرهنگي داعیه دار عدالت است

استاندار فارس گفت: امروزه تنها كشور اسلامي داعيه دار عدالت، ايران اسلامي است كه با آموخته هاي غني ديني و فرهنگي نشأت گرفته از تشيع، همواره مسير عدالت گستري را با شهامت و عزم جدي مي پيمايد و همچنان به عمل به اين امر فرخنده عشق مي ورزد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهندس حسين صادق عابدين، شب گذشته در دومين همايش بين المللي «باران غدير» با گراميداشت فرا رسيدن عيد سعيد غدير خم اظهار داشت: شعر و ادب شاخصه برجسته پارسي زبانان است و به همين لحاظ نيز مردم فارس به خرد پروري و ذوق ادبي و هنري شهرت جهاني دارند.
 
وی با ابراز خرسندي از حضور شاعران و متفكران برجسته كشور هاي جهان در اين همايش عنوان كرد: شاعران بلند آوازه ايران اسلامي در مدح و توصيف صفات حضرت علي (ع)، اشعار بسيار زيبايي سروده اند كه اين سخنان فرخنده تنها قطره اي از درياي بي كران صفات مولا علي(ع) به شمار مي رود.
 
نماينده عالي دولت در استان فارس عدالت محوري را از ويژگي هاي برجسته در دوران حكومت حضرت علي( ع) دانست و بیان داشت: عدالت گمشده دنياست و امروزه نيز تنها كشور اسلامي داعيه دار عدالت، ايران اسلامي است كه با آموخته هاي غني ديني و فرهنگي نشات گرفته از تشيع، همواره مسير عدالت گستري را با شهامت و عزم جدي مي پيمايد و همچنان به عمل به اين امر فرخنده عشق مي ورزد.
 
صادق عابدين افزود: قوت و قدرت ايران اسلامي در عدالت گرايي و حركت در اين مسير آميخته شده و عدالت محوري در نظام مقدس جمهوري اسلامي نيز برگرفته از همان عدالت حضرت علي(ع) است.
 
وي گفت: امروزه دنيا به انتظار ظهور يگانه منجي عالم بشريت حضرت مهدي (عج) نشسته و در اين راستا نيز نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران با مبارزه با ظلم و ايجاد وحدت، زمينه سازي اين ظهور را دنبال مي كند.
 
همچنين دومين همايش بين المللي «باران غدير» با سخنراني و شعر خواني شاعران و متفكران هشت كشور دنيا در وصف حضرت علي (ع) در مركز اسناد و كتابخانه ملي استان فارس پايان يافت.
پربازدیدترین آخرین اخبار