جشنواره دانشجويان ممتاز بسيجي گيلان در دانشگاه آزاد رشت برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۷۳۹
همزمان با سالروز تشكيل بسيج دانشجويي؛

جشنواره دانشجويان ممتاز بسيجي گيلان در دانشگاه آزاد رشت برگزار مي‌شود

جشنواره دانشجويان ممتاز بسيجي گيلان فردا همزمان با سالروز تشكيل بسيج دانشجويي در دانشگاه آزاد رشت برگزار مي‌شود.

غلامرضا ملك عليپور در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار«خبرگزاري دانشجو» در رشت، گفت: دهمين جشنواره دانشجويان ممتاز، مبتكر و نوآور بسيجي گيلان فردا همزمان با سالروز تشكيل بسيج دانشجويي به فرمان امام خميني (ره) در دانشگاه آزاد رشت برگزار مي‌شود.

 

وي افزود: اين جشنواره داراي دو مرحله استاني و كشوري مي‌باشد و پذيرفته شدگان مرحله استاني در سال 91 با رقباي خود از سراسر كشور رقابت مي‌كنند.

 

مدير علمي پژوهشي سازمان بسيج دانشجويي گيلان تصريح كرد: نهمين جشنواره دانشجويان ممتاز بسيجي كشور كه ماه گذشته در دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار شد، از 19 اثر ارسالي از استان گيلان سه نفر برگزيده مقاله، يك نفر برگزيده مجامع علمي، يك نفر برگزيده نوآوري و خلاقيت و يك نفر برگزيده كانون هاي علمي- پژوهشي، مقام‌هاي اول تا سوم را كسب كرده و از نامبردگان تقدير و تشكر مي‌شود.

 

عليپور بيان داشت: در دهمين جشنواره دانشجويان ممتاز بسيجي 167 اثر و دانشجو شركت مي كنند كه 121 اثر نمره پذيرش جشنواره و رقابت را به خود اختصاص دادند و 46 اثر از دور رقابت در مرحله اول خارج شدند و از 121 اثر 19 اثر برگزيده و چهار اثر قابل تقدير شناخته شدند كه از اين آثار دو نفر برگزيده مجامع علمي، هشت نفر برگزيده ارائه مقاله علمي- پژوهشي، چهار اثر برگزيده تاليف و ترجمه كتاب، دو اثر برگزيده خلاقيت و نوآوري، چهار اثر برگزيده طرح پژوهشي و سه اثر برگزيده توليد نرم افزارهاي علمي شناخته شده كه در مراسم ذكر شده از نامبردگان با حضور جمعي از مسئولين استاني سپاه و روسا و كاركنان دانشگاه‌هاي استان و دانشجويان تقدير و تشويق مي‌‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار