حضور بيش از 1950 گروه جهادی از سال گذشته در مناطق محروم کشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۸۳۳

حضور بيش از 1950 گروه جهادی از سال گذشته در مناطق محروم کشور

مدیر سلامت و بهداشت سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: از سال گذشته تاکنون بالغ بر 1950 گروه جهادی در نقاط مختلف کشور در زمینه آموزشی و عمرانی حضور داشته‌اند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، فرخ مختار زاده روز گذشته در همایش تجلیل از جهادگران و مجریان عرصه سازندگی در هرمزگان با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون بالغ بر 1950 گروه جهادی در زمینه های مختلف ارائه خدمات به مردم در نقاط مختلف کشور حضور داشته اند، تصريح كرد: از این تعداد یک سوم آن را خواهران تشکیل می دهند.
 
وي افزود: دانشجویان و گروه های جهادی علاوه بر اینکه در مناطق محروم و دورافتاده خدمات ارائه می دهند، حضور در برنامه های جمعی را تجربه می کنند و طی 10تا 15 روزی که در این اردوهای جمعی حضور دارند، زمینه ای برای تقویت اعتماد به نفس آنها، اخلاص، ارتقاي تفکر بسیجی و آشنایی با نحوه چگونگی ارائه تعامل و تخصص هایی که در دانشگاه ها فرا گرفتند، فراهم می شود.
 
مدیر سلامت و بهداشت سازمان بسیج سازندگی کشور در ادامه افزود: استان هرمزگان به لحاظ محرومیتی که در مناطق مختلف بخصوص بشاگرد دارد، پذیرای گروه های متعدد بخصوص دانشجویان بوده، و برنامه های که برای توسعه خدمات رسانی توسط گروه های دانشجویی در این استان به كار گرفته مي شود، اعزام گروه های دانشجویی در فصل خنک بخصوص ایام نوروز خواهد بود.
 
استمرار در اعزام گروه‌های جهادی دانشگاه امام حسین (ع) به استان های محروم
 
مختار زاده در این رابطه به اعزام گروه های جهادی از دانشگاه های امام حسین (ع) با توجه به اینکه اين دانشگاه سالانه بیش از 4000 دانشجو به صورت مستمر می پذیرد، تصریح كرد: این استان به لحاظ وضعیت آب و هوایی با برنامه ریزی که در فصل خنک و بخصوص ایام تعطیلات نوروز ایجاد می شود، سهم خود را میزان ارائه خدمات رسانی در نیمه دوم سال نشان خواهد داد.
 
وی در ادامه سخنان خود در خصوص میزان ارائه خدمات در زمینه های پزشکی گفت: در این خصوص سه محور اصلی اعزام تیم های پزشکی عمومی و تخصصی؛ بالغ بر 3200 تیم پزشکی با همکاری بسیج جامعه پزشکی، استقرار بیمارستان های صحرایی؛ با تمام توان سالانه بالغ بر 20 بیمارستان و آموزش های بهداشتی دنبال می شود.
 
مدیر سلامت و بهداشت سازمان بسیج سازندگی در خصوص آموزش های بهداشتی بيان داشت: در این زمینه هفت رفتار مخاطره آمیز در بحث پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و ایدز، حوادث غیر مترقبه با توجه به فوت رانندگی سالانه 25 هزار نفر در سطح کشور و معلولیت و مجروح شدن بیش از 100هزار نفر سالانه داریم، این آموزش های پیشگیرانه در قالب ارائه کتاب و بسته های فرهنگی در اولویت قرار دارند.
 
فرخ مختار زاده در بحث بهداشت روان گفت: در این زمینه با کمک دفتر آموزش های همگانی وزارت بهداشت سه کتاب در زمینه بحث پیشگيری از اعتیاد به سیگار و مواد مخدر به تیراژ 65 هزار جلد، تغذیه سالم با 30 هزار جلد توزیع و بحث ورزش و فعالیت های جسمانی منظم با 25 هزار جلد منتشر شد و کتاب پیشگری از ایدز نیز با تیراژ بالایی در دست تدوین داریم.
 
وی تاكيد كرد: در راستای اهمیت این موضوع در توسعه نظام سلامت بالغ بر 20 هزار مربی طی پنج سال آموزش دیدند؛ لذا این اعلام آمادگی را داریم که سالانه در زمینه پیشگیری از هفت رفتار مخاطره آمیز آموزش های لازم را به پنج میلیون نفر از بسیجیان و قشرهای مختلف مردمی ارائه دهیم.
 
مدیر سلامت و بهداشت سازمان بسیج در حوزه سلامت بسیج سازندگی تصريح كرد: 75 درصد خدمات نظام سلامت می بایست از سوی بخش های خصوصی و نهادهای حامی مثل بسیج ارائه شود که در مجموع طبق مطالعات انجام شده 25درصد خدمات در نظام سلامت توسط متولی آن یعنی وزارت بهداشت ارائه می شود.
 
مختار زاده افزود: در راستای مسائل پیشگیرانه مثل مواد مخدر و بحث اعتیاد تاکنون 6500 نمایشگاه 28 قطعه ای آماده شده، و در مکان های مختلف عمومی، دانشگاه ها، مدارس، نمازهای جماعت و غيره دایر شده است و همچنین 180 هزار بسته های فرهنگی- آموزشی پیشگیری از اعتیاد که شامل هفت CDاست تکثیر و به صورت رایگان در اختیار بسیجیان و مردم قرار گرفته است.
 
وي در این رابطه با بیان اینکه مسیر ترانزیت مواد مخدر به مسیر دریایی رفته است و متاسفانه ترانزیت مواد مخدر به این استان سوق یافته، لازم است مسئولان اجرایی استان و مسئولان بسیج آگاه سازی لازم را انجام دهند و انتظار می رود این آموزش ها به صورت گسترده در هرمزگان فراگیر شود.
 
مدیر سلامت و بهداشت سازمان بسیج در پایان به اهمیت بحث بسیج محلات اشاره و خاطرنشان کرد: اردوهای «محله محور» در راستای استفاده از توان تخصصی بسیجیان محلات از دیگر اولویت های آینده این سازمان خواهد بود و همچنین گسترش فعالیت های 9 گانه عمرانی و خدماتی زود بازده با هدف ایجاد اشتغال، استقرار بیمارستان های صحرایی، انجام پروژه های عمرانی عام المنفعه کوچک و زود بازده از دیگر برنامه های آتی سازمان بسیج سازندگی با کمک دانشجویان انجام خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار