قیام‌های مردمی جهان هیمنه پوشالی غرب و سران کاخ سفید را درهم شکسته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۹۸۹
فرمانده سپاه ناحیه درمیان:

قیام‌های مردمی جهان هیمنه پوشالی غرب و سران کاخ سفید را درهم شکسته است

فرمانده سپاه ناحیه درمیان گفت: قیام‌های مردمی که ریشه در گفتمان انقلاب و رهبری ایران اسلامی دارد، هیمنه پوشالی غرب و سران کاخ سفید را درهم شکسته است.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، حسین مقدادی صبح امروز در جمع بسیجیان روستای نوقند شهرستان درمیان، تنها راه نجات مسلمین از چنگ مستکبران را بازگشت به دامان اسلام ناب دانست و گفت: امروز جهان از ظلم و تزویر سفید و سیاه به ستوه آمده و قیام‌های مردمی در سرتاسر گیتی می‌رود تا علم استکبار را سرنگون سازد.
 
وی جنایات پلیس آمریکا در برخورد با جنبش‌های مردمی را ناشی از خوی ددمنشی مستکبران و صهیونیسم برشمرد و تصریح کرد: متاسفانه امروز امپراتوری رسانه‌ای جهان به گونه‌ای است که جای واقعیت‌ها را با دروغ‌ها پر می‌کنند.
 
فرمانده بسیج سپاه درمیان علت بازگشت مردم به میدان التحریر قاهره را عدم تحقق انقلاب مصر دانست و افزود: علت تأخیر در پیروزی، دیر نتیجه گرفتن قیام‌ها در کشورهای اسلامی و بعضا شکست قیام‌ها نتیجه نبود رهبری آگاه، آشنا با مقتضیات زمان و بصیر در این کشورها است.
 
مقدادی اتحاد، همبستگی ملی و اسلامی، بصیرت و حرکت در خط ولایت را رمز پیروز و اقتدار ملت ایران برشمرد و تأکید کرد: دشمن امروز به خوبی دریافته است تا مردم بر حول محور ولایت گرد آیند، شکست نمی‌خورند، از این رو به دنبال حذف واژه ولایت از گفتمان انقلاب و اسلام ناب است.
 
وی به فعالیت‌های بسجیان در مناطق محروم اشاره کرد و گفت:‌ دلاورمردان بسیجی با حضور و مشارکت فعال در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اعتقادی مستکبرین جهان را بیچاره کرده و آنان را به خاک مذلت نشانده‌اند .
 
فرمانده بسیج سپاه درمیان تصریح کرد: در حال حاضر 10 طرح عمرانی و فرهنگی در روستاهای محروم شهرستان توسط بسیج سازندگی شهرستان در حال اجرا است.
پربازدیدترین آخرین اخبار