قرارگاه دشمن در جنگ نرم مراکز فکری و کانون های تفکر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۸۱۰۱
رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه امام حسین:

قرارگاه دشمن در جنگ نرم مراکز فکری و کانون های تفکر است

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه امام حسین با اشاره به جنگ نرم دشمنان علیه جمهوری اسلامی گفت: قرارگاه دشمن در جنگ نرم مراکز فکری و کانون های تفکر است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، سردار نائینی ظهر امروز در مراسم همایش بسیج اساتید که با حضور بسیج اساتید استان و دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در مسجدالرسول(ص) دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد، با بیان اینکه فرهنگ بسیج، فرهنگ دفاع و ایثار و شهادت اشت، اظهار داشت: نیروهای بسیجی در طول 8 سال دفاع مقدس جانانه ایستادند و مقاومت کردند و بعد از جنگ نیز در جهاد سازندگی و عمران و آبادانی کشور و همچنین در عرصه های مختلف سیاسی، علمی و فرهنگی و ... نقش مهمی را ایفا کردند.
 
رئیس دانشکده علوم اجتماعی و انسانی دانشگاه امام حسین (ع) گفت: جنگ نرم تنوع در عرصه و شیوه و ابزار دارد و مصادیق آن در هر قلمرو اجتماعی و گروهی متفاوت است. بعد از فتنه ی سال 88 شاهد تهدید های زیادی بودیم؛ اما یکی از برکات فتنه سال 88 آن بود که باور جنگ نرم در جامعه تقویت شد.
 
وی ادامه داد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری اساتید فرماندهان جنگ نرم هستند و وظیفه آن ها تحقیق درست در باره ی این جنگ و شناسایی دقیق آن است.
 
نائینی یکی از ویژگی های جنگ نرم را طراحی های سیاسی و امنیتی غیر محسوس و نرم افزارانه دانست و گفت: قرارگاه دشمن در جنگ نرم مراکز فکری و کانون های تفکر می باشد.
 
رئیس دانشکده علوم اجتماعی و انسانی دانشگاه امام حسین (ع) بیان کرد: امروز فضای اصلی، فضای کاربرد قدرت نرم است و استعمار مجازی در فضاهای ارتباطی جدید، قدرت های سلطه گر را به قدرت های جدید از قبیل قدرت نرم و قدرت اعمال جنگ نرم معرفی کرد.
 
نائینی در خصوص اصول و الزامات مقابله با جنگ نرم گفت: اولین الزام این است که جنگ نرم را باور کنیم و تا فرماندهان و افسران جنگ نرم و همه ی مسئولین و ملت ایران اسلامی آن را باور نکنند مقابله ای شکل نمی گیرد.
 
وی گفت: اصل دوم توانمندسازی است؛ این جنگ که جنگ ترکیبی از تهدید هاست، نیاز به تحقیق و دانش قوی برای مقابله دارد. نائینی تاکید کرد: اصل سوم حفظ عزم و اراده در مقابله با دشمن و اصل چهارم داشتن نظام کارآمدی است که ارزش های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... را خوب درونی و نهادینه کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار