12 عنوان کتاب و ده ها نرم افزار در حوزه جنگ نرم وارد بازار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۸۱۲۸

12 عنوان کتاب و ده ها نرم افزار در حوزه جنگ نرم وارد بازار شد

نماینده انتشارات روایت فتح در شیراز گفت: 12 عنوان کتاب و مستندهای تصویری در رابطه با سرویس های جاسوسی، شخصیت ها و کشورهای مختلف در حوزه جنگ نرم وارد بازار کتاب شده است.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سید محمد موسوی، روز گذشته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نرم افزارها و سی دی هایی در حوزه جنگ نرم توسط این انتشارات به بازار عرضه شده است، اظهار داشت: این نرم افزارها و سی دی ها شامل مجموعه روایت فتح، مستندهایی در رابطه با سرویس های جاسوسی تحت سه عنوان سازمان جاسوسی آمریکا ( سیا)، سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) و سازمان جاسوسی روسیه(کا.گ.ب) به همراه مستندهایی درباره شخصیت ها و کشورهای مختلف که در خارج از ایران تهیه و در ایران ترجمه شده اند، می باشد.
 
وی در رابطه با میزان استقبال مردمی از این گونه تولیدات نیز گفت: عمده این محصولات را ادارات و نهادهای دولتی برای کارمندان و یا کتابخانه هایشان تهیه می کنند.
 
نماینده انتشارات روایت فتح در شیراز همچنین از انتشار هشت عنوان کتاب جدید در حوزه ادبیات دفاع مقدس و 12 عنوان کتاب در حوزه جنگ نرم خبر داد.
 
موسوی با اشاره به انجام فعالیت های مثبت و قابل توجه در حوزه کتاب کودک اظهار داشت: تلاش ها در حوزه کتاب کودک به ارتقای فرهنگ مطالعه در جامعه کمک شایانی می نماید.
 
وی قیمت کتاب را تابعی از نیروی انسانی، درونمایه و مطالب کتاب، کاغذ و انرژِی دانست و گفت: با توجه به توان و قدرت خرید مردم و بالا رفتن هزینه های چاپ، باید به شکلی برنامه ریزی شود که فرهنگ کتاب و کتابخوانی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار