جشنواره فرهنگی بسیج دانشجویی استان مرکزی در اراک برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۸۶۳۰

جشنواره فرهنگی بسیج دانشجویی استان مرکزی در اراک برگزار شد

همزمان با هفته بسیج، جشنواره فرهنگی- ورزشی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مرکزی روز گذشته در شهرک دانشگاهی دانشگاه آزاد اراک آغاز به‌ کار کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، سید حسن شریفی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان مرکزی روز گذشته در جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مرکزی گفت: دانشجویان همیشه باید پیشتاز از دیگر اقشار در تمامی صحنه ها حضور خود را نشان دهند.
 
وي با اشاره به اهداف استکبار جهانی اظهار داشت: امروز هدف دشمنان، جوانان و دانشجویان ایرانی است و دانشجویان باید دراین زمینه هوشیار و بیدار باشند تا توانایی خود را در مقابله با جنگ نرم ثابت كنند.
 
شریفی تصریح کرد: بسیجیان در هشت سال دفاع مقدس نقش بسیار موثری را ایفا کردند و امروز در جنگ نرم رسالت سخت و سنگینی را بر عهده دارند.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان مرکزی با تاکید بر اینکه نهال بسیج روز به روز ریشه‌دارتر و تنومندتر می‌شود، افزود: بسیجیان نه تنها در دفاع از ارزش‌های انقلاب و اسلام آماده جانفشانی هستند، بلکه در راه پیشرفت و ترقی ایران اسلامی از پیشتازان هستند و در عرصه‌های مختلف با تفکر بسیجی موجبات پیشرفت ایران اسلامی را رقم زده‌اند.
 
وي فلسفه وجودی بسیج را فرهنگ‌سازی دانست و افزود: با تفکر بسیجی تمام کارهای سخت سهل و آسان و بسیاری از مشکلات برطرف شده که باید این تفکر در لایه‌های مختلف جامعه نفوذ کند که تاکنون در این زمینه موفق عمل شده است.
 
لازم به ذكر است، جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مرکزی از روز گذشته با حضور 200 دانشجو از دانشگاه های اراک، پیام نور، علمی و کاربردی، علوم پزشکی و دانشگاه های شهرستان شازند و فراهان در رشته‌های تیر اندازی، شنا، فوتسال و پینگ پنگ در اراک آغاز به کار کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار