وزارت علوم در خصوص برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اطلاعيه‌اي صادر كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۸۷۵۵

وزارت علوم در خصوص برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اطلاعيه‌اي صادر كرد

وزارت علوم در خصوص برگزاري جلسه هيئت امناي دانشگاه آزاد اسلامي  با توجه به برخي اخبار منتشر شده در برخي رسانه هاي گروهي در اين خصوص اطلاعيه اي صادر كرد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، وزارت علوم با صدور اطلاعيه اي گفت: با توجه به انعکاس مطالبی در رسانه‌های گروهی در طول دو ماه گذشته در ارتباط با برگزاری جلسه هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تعیین رئیس این دانشگاه و با عنایت به نگرانی اعلام شده توسط جامعه دانشگاهی بویژه از سوی برخی از تشکل‌های دانشجویی مبنی بر احتمال ارسال نامه به رئیس جمهور مبنی بر انصراف وزارت علوم از برگزاری جلسه مذکور، نکاتی را به منظور تنویر افکار عمومی بویژه جامعه دانشگاهی اعلام می‌دارد.
 
1- ارسال نامه از طرف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به رئیس جمهور محترم در ارتباط با انصراف از برگزاری جلسه هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی صحت ندارد.

2-در پی جمع‌بندی شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص اعطای مأموریت به وزیر علوم برای تشکیل جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در رابطه با موضوع معرفی رئیس جدید این دانشگاه در جلسه 696 مورخ 22 شهريورماه 90 و ابلاغ این مصوبه در 26 شهريورماه 90 از سوی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و با توجه به برخی ابهامات موجود برای انعقاد جلسه مذکور، وزیر علوم طی نامه‌ای در پنجم مهرماه نکات ابهامی درخصوص اعضای دارای حق رأی در جلسه و مکان برگزاری آن را از دبیرخانه شورایعالی انقلاب فرهنگی استعلام نمود که پاسخ ارسالی آن دبیرخانه در شانزدهم مهرماه متضمن رفع کامل ابهامات نبود.
 
3-مجدداً در تاریخ 20 مهرماه سال 90 طی نامه‌ای از طرف وزیر علوم ابهامات حقوقی باقیمانده به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد که بنا به تشخيص دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مقرر گرديد موضوع در صحن شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح و رفع ابهام شود كه لذا ابهامات حقوقي در جلسه مورخ يكم آذرماه 90  شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح و با تصويب يك تبصره برطرف شد.
 
4- در این جلسه با توضیحات وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر اینکه اگر ابهامات حقوقی رفع شود، امکان برگزاری جلسه مورد نظر حتی در یک هفته هم فراهم می‌باشد، شورا پس از بررسی این پیشنهاد مهلتی یک ماهه جهت انعقاد نشست هیأت امناء در نظر گرفت.
 
در پایان یادآور می شود که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در طی دو ماه گذشته علیرغم همه نظرات و مواضع مطرح‌شده در رسانه‌ها، حتی‌الامکان از پاسخ به سخنان و مطالب حاشیه‌ساز و غیر واقعی خودداری نمود تا کار را در فضایی منطقی و آرام و دور از جنجال پیگیری و انشاء الله به نتیجه‌ای که در شأن شوراي عالي انقلاب فرهنگي، دانشگاه و جامعه دانشگاهی و نیز مردم شریف ایران اسلامی باشد، برسد.
پربازدیدترین آخرین اخبار