اخبار كوتاه از دانشگاههاي استان همدان
- مسابقات فوتسال گراميداشت هفته بسيج که طي دو هفته متوالي با شركت 18 تيم و به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد ملاير در اين دانشگاه برگزار شد، 18 آذرماه با قهرماني تيم شهيد رسولي به كار خود پايان داد.
خاطرنشان مي شود، اين مسابقات براي شناسايي دانشجويان بااستعداد آموزشكده سما و دانشگاه آزاد و تشكيل نفرات برتر در قالب يك تيم از آموزشكده سما برگزار شد.
لازم به ذكر است، در اين مسابقات تيم شهيد كلانتري نيز به مقام نايب قهرماني دست يافت؛ همچنين به تيم هاي برتر مسابقات جوايزي اهدا خواهد شد.
- نمايشگاه عكس با موضوع اعتياد از 18 آذرماه به مدت يك هفته در سالن اجتماعات دانشگاه پيام نور ملاير داير شده است.
اين نمايشگاه كه به همت كانون دانشجويي هلال احمر و كميته پيشگيري از مصرف مواد مخدر و بيماري ايدز (گروه پيام سبز) برگزار شده، در قالب عكس، زندگي پسر و دختر جواني را به نمايش مي گذارد كه در دام اعتياد گرفتار شده اند.
لازم به ذكراست، در حاشيه اين نمايشگاه همايشي با عنوان «اعتياد نوين، ترور خاموش» امروز، 20 آذرماه در سالن اجتماعات اين دانشگاه برگزار خواهد شد.
- نمايشگاه دانشجو و آسيبهاي اجتماعي با عنوان «اعتياد و خزان زندگي» به منظور آگاه سازي هر چه بيشتر دانشجويان از آسيبها و خطرات تهديد كننده در دانشگاه آزاد ملاير برپا شده است.
اين نمايشگاه به همت كانون انديشه پويا دانشگاه آزاد ملاير از 17 آذرماه آغاز به كار كرد و تا 23 آذرماه جاري به مدت يك هفته صبح و بعدازظهر پذيراي بازديدكنندگان است.
همچنين، تئاتر خياباني ويژه نمايشگاه دانشجو و آسيبهاي اجتماعي همزمان با فعاليت اين نمايشگاه به مدت هفت روز در اين دانشگاه اجرا مي شود./انتهاي پيام/