برگزاري مجمع دبيران شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر دستگاه‌هاي اجرايي مشهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۰۳۴

برگزاري مجمع دبيران شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر دستگاه‌هاي اجرايي مشهد

مدير عامل شركت شهرك‌هاي صنعتي خراسان رضوي از برگزاري مجمع عمومي دبيران شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر دستگاه‌هاي اجرايي مشهد خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علي سليماني امروز در جمع خبرنگاران گفت: به مناسبت ماه محرم و فرا رسيدن هفته احياء امر به معروف و نهي از منكر، اولين گردهمايي دبيران شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر ادارات مشهد برگزار مي شود.
 
وي ادامه داد: با توجه به اينكه اكثر دبيران شوراهاي امر به معروف دستگاه هاي اجرايي را مقامات ارشد هر دستگاه تشكيل مي دهند، اين نشست با هدف همفكري و هم انديشي براي گسترش فعاليت هاي دستگاه هاي اجرايي بسيار مفيد خواهد بود.
 
سلیمانی خاطرنشان كرد: استماع گزارش فعاليت هاي پنج شوراء ادارات و سازمانها، رهنمودهاي دبير ستاد احياء استان، تبيين وظايف شوراها و چگونگي ارزشيابي شوراها از دستورات كار اين جلسه است.
 
لازم به ذکر است، اين مجمع عمومي ساعت 9 صبح 8 آذرماه سال جاري در محل شهرك فناوري شمالشرق كشور در شهر مقدس مشهد با حضور استاندار و قائم مقام ستاد احياء امر به معروف و نهي از منكر، معاون ادارات و كارخانجات و دبير ستاد احياء استان برگزار می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار