کهنوج، میزبان 2 شهید گمنام در پنجمین روز محرم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۰۶۰

کهنوج، میزبان 2 شهید گمنام در پنجمین روز محرم

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان گفت: همزمان با پنجمین روز از محرم، پیکیر مطهر دو تن از شهدای گمنام تفحص شده در شهر کهنوج تشیع می‌شود.
مهدی ابوالحسنی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، با بیان اینکه همزمان با پنجمین روز از محرم، پیکیر مطهر دو تن از شهدای گمنام تفحص شده در شهر کهنوج تشیع می‌شود، اظهار داشت: این دو شهید از شهدای عملیات بدر هستند، که در منطقه شرق دجله تفحص شده اند.
 
وی افزود: یکی از این شهید گمنام در سال 63 همزمان با به اسارت گرفتن سردار شهید شهسواری به شهادت رسیده و از زرمندگان لشکر 41 ثارالله است.
 
مدیر کل بنیاد حفظ اثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمان خاطر نشان کرد: مراسم وداع با یکی از دو شهید گمنام سه شنبه شب در محل حسینیه ثارالله کرمان بعد از نماز مغرب و عشا ء و مراسم وداع با دیگر شهید گمنام در شهرستان کهنوج برگزار می شود.
 
ابوالحسنی گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده و در صورت امکان یکی از دو شهید گمنام از طریق فرودگاه بندرعباس انتقال داده می شود که مراسم وداع با شهید در محل حسینه ثارالله بندرعباس به میزبانی هئیت نوجوانان عاشورایی بندرعباس و عزادارن آقا ابا عبدالله(ع) سه شنبه شب بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می شود.
 
 وي گفت: روز پنج شنبه دهم آذر ماه مصادف با پنجم محرم پیکر مطهر دو شهید گمنام بر دوش مردم ولایی و شهید پرور شهرستان کهنوج تشیع و در محل تپه شهدای گمنام آرام خواهند گرفت.
پربازدیدترین آخرین اخبار