کد خبر:۱۵۹۰۹۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد:
شهید چمران چهره علمی مبارز و رزمندهای با اخلاص بود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به فعالیتهای شهید چمران گفت: وی چهره علمی مبارز و رزمندهای با اخلاص بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، دکتر میرمحمدی روز گذشته در مراسم بزرگداشت شهید چمران که با حضور مهندس چمران؛ فلاح زاده، استاندار؛ میرعلی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان یزد و جمعی از مسئولان برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت ایام محرم و شهادت امام حسین (ع) گفت: این ماه فرصتی مناسب برای تطهیر قلب و روح از گناه است و با عزاداری در شان سالار شهیدان اندوخته ای برای قیامت خود داشته باشیم.
وي بیان کرد: برای رسیدن به سعادت باید الگوهای مناسبی را برگزینیم که از بهترین این الگوهای علمی کشور ما شهید چمران است و با استفاده از این الگو توانایی ارتقای کشور در عالی ترین سطح را خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: در هر کجای کشور نشانی از پیشرفت وجود دارد نام شهید چمران وجود دارد و وی را نیز هم اکنون می توان به عنوان نخبه های علمی کشور معرفی کرد.
مير محمدي خاطرنشان کرد: شهید چمران با وجود کسب درجات علمی در ایران و کشورهای اروپایی آنها را به خاطر دستیابی به ارزش ها و اعتقادات خود رها کرد و در لبنان و جنگ هشت سال دفاع مقدس حضور پیدا کرد و در مقابل دشمنان ایستاد تا جان خود را در این راه فدا کرد.
وي در پایان خاطرنشان كرد: رمز ماندگاری این دانشمند اخلاص اوست و در تمامی اعمال او اخلاص را مشاهده می کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰