استفاده از توانمندی نیروهاي دانشگاهي ضروري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۷۲۵
رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان:

استفاده از توانمندی نیروهاي دانشگاهي ضروري است

 رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان گفت: استفاده از توانمندی نیروهای موجود در دانشگاه از ضروريات است.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سید محمد موسوی در چهارمین جلسه روسای مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان زنجان بر استفاده از توانمندی نیروهای مختلف در اختیار دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: مراسم روز دانشجو در مراکز و واحدهای دانشگاهی با رعایت شان ایام سوگواری محرم برگزار شود.
 
وی همچنین بر مدیریت بیش از پیش تک تک روسا و حفظ اعتماد به نفس در روند رو به رشد دانشگاه تاکید کرد.
 
در ادامه سید سعید صفوی، معاون دانشگاه پیام نور استان زنجان در اين نشست برگزاری موفق پنجمین همایش ملی زمین شناسی در مرکز ابهر، انتخاب دانشگاه پیام نور استان به عنوان رتبه نخست غرفه قرآنی در نمایشگاه بین المللی قرآن توسط دانشگاه پیام نور کرمانشاه، کسب رتبه سوم کمیته انضباطی و تجدید نظر در کشور، کسب مقام استاد برتر بسیجی توسط دکتر موسوی ریاست استان، اخذ امتیاز مجله پژوهشی برای استان، ایجاد سامانه استعدادیابی دانشجویان برای نخستین بار در کشور از مهم­ترین اقداماتی است که در آبان ماه جاری توسط دانشگاه پیام نور استان زنجان کسب شده است.
 
وي ادامه داد: کسب رتبه دوم ابتکار توسط مجتبی حسینی دانشجوی استان در جشنواره جوان خوارزمی، کسب شش مدال رنگارنگ در المپیاد ورزشی کشور و دعوت از دانشجویان این دانشگاه به اردوی تیم ملی، کسب دو مقام کشوری در مسابقات سراسری قرآن در مشهد از جمله موفقیت­های دانشجویان این دانشگاه در یک ماهه گذشته است.
 
صفوي با اشاره به عملکرد رضایت بخش حوزه‌های مختلف دانشگاه تصریح کرد: هیچ مشکلی در پروژه‌های عمرانی استان وجود نداشته و همگی فعال هستند و تنها پروژه واحد ماهنشان مشکل داشت که اخیرا مرتفع شد.
 
در ادامه اين جلسه محمود شعبانی، رئیس دانشگاه پیام نور واحد خرمدره با اشاره به فعالیت‌های عمرانی این واحد گفت: اجرای پروژه دیوارکشی اراضی دانشگاه، اجرای پروژه احداث سر درب دانشگاه و الحاق یک هکتار زمین به اراضی قبلی از جمله فعالیت‌های عمرانی این واحد دانشگاهی است.
 
وي جذب 65 درصدی پذیرفته شدگان این دانشگاه را یک موفقیت برای این واحد ذکر کرد و افزود: برگزاری موفق کنکور سراسری در واحد خرمدره، تعامل با مسئولان شهرستان، مدیران ستادی و روسای دیگر مراکز و واحدها، کسب مقام نخست جشنواره شهید رجایی توسط این دانشگاه را از دیگر فعالیت‌های دانشگاه پیام نور واحد خرمدره برشمرد.
 
رئیس دانشگاه پیام نور واحد خرمدره با بیان اینکه پیام نور خرمدره بیرق دار حوزه­های فرهنگی در شهرستان است، گفت: پیشنهاد طرح برگزاری جشنواره وبلاگ نویسی نماز و همایش مهدویت و انتظار ویژه دانشگاهیان و حوزویان استان، به شورای فرهنگی از برنامه­های مورد نظر فرهنگی آتی این دانشگاه است.
 
لازم به ذكر است، تشکیل کمیته نظارت و پیگیری بر ثبت نمرات میان ترم هر مرکز و واحد در سیستم، تمهید جلسه جهت بهره برداری از امکانات مدیریت بحران شهرستان‌ها به منظور جلوگیری از بروز مسائل غیر مترقبه و پیشگیری از آن در ایام امتحانات پایان ترم، برقراری فیبر نوری حداقل در بین ستاد و مراکز سه گانه از مخابرات و ساختمان­ در حال احداث واحدهای جدیدالتاسیس و عدم به کارگیری کار دانشجویی بویژه فارغ التحصیلان از جمله مصوبات این جلسه بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار