دانشکده ادبیات وارد متن جامعه شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۷۵۴
رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه بیرجند:

دانشکده ادبیات وارد متن جامعه شود

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه باید دانشکده ادبیات وارد متن جامعه شود، گفت: سياست کلي دانشکده اين است که رشته‌هاي موجود را براي حل مشکلات جامعه به کار گيرد.

حسین فرزانه‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بيان اينکه تلاش دانشجويان و استادان دانشکده ادبيات سوق دادن پروژه‌هاي تحقيقاتي و پايان‌نامه به سمت برطرف کردن مشکلات جامعه است، گفت: اين رابطه‌اي دو طرفه است، دانشکده و دانشجويان آمادگي خود را اعلام کرده‌اند و بعضي از مراکز هم برخي از پايان‌نامه و پروژه‌هاي تحقيقاتي را در قالب تفاهم‌نامه مورد حمايت قرار داده‌اند و استادان و دانشجويان نيز تعهد کردند بعد از اتمام، آن پروژه را در اختيار مرکز قرار دهند تا از نتايج آن بهره‌مند شوند.

 

وي با بیان اینکه باید دانشکده ادبیات وارد متن جامعه شود، گفت: سياست کلي دانشکده اين است که رشته‌هاي موجود را براي حل مشکلات جامعه به کار گيرد، به عبارت ديگر دانشکده را از حوزه پرديس خارج کند و به سطح جامعه بياورد.

 

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند با اشاره به ایجاد آموزشکده‌هاي اقماري ادبیات و علوم انسانی در شهرستان‌های دیگر خراسان جنوبی، افزود: هنوز دانشگاه در این خصوص نیازی احساس نکرده و تصمیم خاصی در این زمینه ندارد.

 

فرزانه‌پور با بيان اينکه گسترش آموزشکده هاي اقماري دانشگاه در راستاي اهداف خاصي انجام می‌شود، تصریح کرد: با توجه به قابليت‌هاي هر منطقه آموزشکده در آن شهرستان احداث شد به عنوان مثال وقتي در نهبندان آموزشکده‌اي ايجاد مي‌شود با توجه به قابليت‌هاي معدني آن است يا در سرايان و فردوس توانايي هاي کشاورزي سبب شد آموزشکده‌اي به وجود آيد ولی در حوزه مسائل علوم انساني براي ايجاد آموزشکده‌هاي اقماري تصميمي گرفته نشده است.

 

وي به دور نمای دانشکده ادبیات اشاره کرد و بيان داشت: در حال حاضر تلاش مسئولان دانشکده بر اين است که مقطع رشته‌هاي موجود را ارتقا دهند و تبدیل این دانشکده به دانشگاه تابع از سياست‌هاي کلي دانشگاه است؛ اما مي توان چشم انداز آينده را به اين سمت و سويي سوق داد که دانشگاهي در حوزه علوم انساني ایجاد شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار