کد خبر:۱۵۹۹۵۸
يك مدرس دانشگاه:
دیپلماسی تهاجمی مجلس در کاهش رابطه با آمریکا اقدام شايستهاي بود
يك مدرس دانشگاه با بيان اينكه یقینا قطع ارتباط با انگلیس به نفع ایران است، گفت: دیپلماسی تهاجمی مجلس در تعدیل ارتباط با انگلیس اقدام شایستهای بود.
استاد نیکرو در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، در خصوص اتفاقات اخیر و تعدیل ارتباط با انگلیس گفت: دیپلماسی تهاجمی مجلس در تعدیل ارتباط با انگلیس اقدام شایسته ای بود که با اکثریت قاطع آراء به تصویب رسید.
وی افزود: یقینا قطع ارتباط با انگلیس به نفع ایران است، همانطور که امام خمینی (ره) در قطع ارتباط با آمریکا در زمان ریاست جمهوری کارتر گفت «اگر کارتر یک کار خداپسندانه انجام داده باشد همین قطع رابطه با ايران است» که این قطع ارتباط موجب پویایی، شکوفایی و تقویت جنبه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور شد و اگر این ارتباط ادامه داشت امروز شاهد اقتدار ایران در سطح جهان نبودیم.
اين مدرس دانشگاه تصریح کرد: انگلیس مرموزتر و جنایتکارتر از آمریکاست، اگر این رابطه قطع شود یقینا به نفع ملت ایران است، مسائل زودگذر و تجارت در سطح پایین و ارتباط 25 درصدی با کل اتحادیه اروپا نمی تواند خللی در رسیدن به اهداف بزرگتر در جهت منافع کشور ایجاد کند.
نیکرو تاکید کرد: هر قدر انگلیسی ها در کشور ما کمتر حضور داشته باشند، ارزش نظام و منافع کشور بیشتر حفظ می شود و دست روباه پیر کوتاهتر مي شود.
وي در خصوص تنفر تاریخی مردم ایران از انگلیس تصريح کرد: اقدامات اخیر علیه انگلیس عکس العملی در مقابل وضعیت، اقدامات و فعالیت های این کشور استعمارگر است.
اين مدرس دانشگاه بيان داشت: مردم ایران در حافظه تاریخی خود نسبت به انگلیس ذهنیت بدی دارند و این ذهنیت به گواه بسیاری از کارشناسان پاک شدنی نیست و عملکرد انگلیس مدام در ذهن مردم ایران مرور می شود؛ چراکه انگلیس در طول تاریخ همواره برعلیه منافع ایران قدم برداشته و نقش اساسی را در همراهی با آمریکا در تهدیدات نظامی، امنیتی، اطلاعاتی، سرویس های جاسوسی، جنگ نظامی، اقتصادی و جنگ نرم بویژه در فتنه 88 بر علیه ایران داشته است که این عوامل موجب تنفر شدید مردم ایران از این کشور استعمارگر شده است.
نیکرو ادامه داد: مسئله دیگر تنفر مردم ایران از انگلیس، حمایت های بی دریغ انگلیس از رژیم منفور اسرائیل است که در تهدید نظامی توسط باراک و نتانیاهو وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد ما صهیونیست ها را درک می کنیم و آمادگی حمله به ایران را داریم و از عملیات نظامی مشترک آمریکا و انگلیس علیه ایران حمایت می کنیم، با چنین پیشینه ای هر نوع اقدامی علیه انگلیس می تواند مثبت ارزیابی شود.
وي از اقدام خودجوش دانشجویان در ورود به سفارت انگلیس حمایت کرد و گفت: برخی از اقدامات جوسازی و رسانه ای بود که احتمال می رود توسط خود انگلیسی ها سندسازی شده باشد.
این مدرس دانشگاه حضور دانشجویان را تجلی مقابله مقدس با شیاطین بزرگ خواند و خاطر نشان كرد: همه بر این باوریم که اقدامات باید مدبرانه و با تدبیر باشد تا بهانه دست استعامارگران ندهیم؛ دانشجویان اعتراض خود را اعلام کردند و پلیس نیز به وظیفه خود عمل كرد و در کوتاهترین زمان سفارت خانه انگلیس را تخلیه کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰