کد خبر:۱۵۹۹۷۱
بسیج دانشجویی پیامنور بیرجند خواستار قطع رابطه سياسي دول اسلامی با انگلیس شد
بسیج دانشجویی دانشگاه پیامنور بیرجند در بیانیهای اعلام کرد: از همه دولتهای اسلامی میخواهیم که روابط سیاسی خود را با انگلیس قطع کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه پیامنور بیرجند آمده است: در روزهاي اخير شاهد وقايعي بوديم كه معادلات سياسي منطقه بویژه منطقه خاورميانه را برهم زد.
اين بيانيه مي افزايد: مجلس شوراي اسلامي مصوب كرد روابط سياسي ايران با دولت استعمارگر و روباهمنش انگليس قطع و سفير اين كشور از ايران اخراج شود، اين اقدام هر چند دير از سوي مجلس انجام شد؛ اما به دول استعمارگر فهماند ديگر عصر زورگويي و استعمار و استثمار ديگر كشورها به سرآمده است و بهتر است از اين پس ضمن تغيير در منش سياسي خود هنگام ارئه نظر در مورد ايران، شخصيت سياسي خود را حفظ كنند تا بار دیگر با بيآبرويي تمام از كشوري اخراج نشوند.
در این بیانیه تاکید شده است: دولت انگليس بداند بهتر است مسائل و مشكلات داخلي خود را حل كند، امروز جوانان انگليسي از بيكاري، بالا رفتن نرخ شهريه دانشگاهها، سياست رياضت اقتصادي و مشکلات دیگر رنج ميبرند حال اين دولت به فكر مسئله هستهاي ايران است.
بسیج دانشجویی دانشگاه پیامنور بیرجند در اين بیانیه عنوان کرده است: ما دانشجويان ضمن تقدير و تشكر از دانشجوياني كه كانون فتنهگري و دسيسه چيني دولت انگليس در كشورمان را به تسخير خود درآوردند، حمايت خود را از آنان اعلام ميداريم؛ چرا كه آنان گوشهاي از خشم ملت ايران را به دولت انگليس نشان دادند.
در این بیانیه تصریح شده است: یكي از نكات قوت دولت نهم و دهم كه از سوي مقام معظم رهبري مطرح شد داشتن روحيه تهاجمي در مسائل سياسي است؛ از این رو از دستگاه ديپلماسي ميخواهيم ضمن حفظ همان روحيه نمايانگر اقتدار نظام جمهوري اسلامي در صحنههاي سياسي بينالمللي باشد و هر دولت ديگر را هم كه راه اين پير استعمارگر را پيمود به سرنوشت دولت انگليس مبتلا سازد.
در اين بيانيه آمده است: همچنین از همه دولتهاي اسلامي كه خواهان عدالت اسلامي و كرامت انساني هستند ميخواهيم كه روابط سياسي خود را با دول زورگو كه قدرت پوشالي دارند از جمله ايالات متحده آمريكا، انگليس و رژيم صهيونيستي قطع کنند.
اين بيانيه در پایان خاطرنشان كرده است: اميدواريم همانطور كه امام (ره) در ابتداي قرن 15 هجري قمري فرمودند كه «این قرن، قرن غلبه مستضعفان بر مستكبران است»، شاهد از بين رفتن هر چه سريعتر دولتهاي زورگو و مستكبر عالم باشيم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰