دعوت معاونت دانشجویی علوم پزشكی کرمانشاه از دانشجويان برای شرکت در کرسی آزاداندیشی
دکتر اختری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمانشاه، تصریح کرد: معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از کلیه دانشگاهیان برای شرکت در کرسی های آزاد اندیشی برای دومین بار دعوت به عمل می آورد.
وی افزود: هدف از برگزاري کرسی های آزاد اندیشی پاسخ گویی به شبهات در یک فضای علمی، گفتمان سازی و عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان كرد: دانشگاهیان می توانند در صورت تمایل به برگزاری یا شرکت در کرسی های آزاد اندیشی به دبیرخانه کرسی های آزاد اندیشی واقع در اداره امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی اين دانشگاه مراجعه و یا با شماره 8353943 تماس حاصل كنند.
اختری گفت: کرسی های آزاد اندیشی در دست اجرا در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شامل «فعالیت های فرهنگی دانشگاه متناسب با نیاز دانشجویان»، «رفاقت استاد و دانشجو؛ تاثیرگذاری مثبت یا منفی در مدیریت کلاس»، «ارتباط دانشجویان دختر و پسر با رعایت حریم عفت اسلامی یا جداسازی»، «آیا مصرف آمفتامین ها سبب پیشرفت تحصیلی می شود؟» و «نظام اقتصادی غرب در حال سقوط یا حرکت سینوسی؟» است.