پژوهشگاه بزرگ قرآني همدان در تراز بين‌المللي بهره‌برداري مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۶۱۰
نماينده مردم همدان در مجلس:

پژوهشگاه بزرگ قرآني همدان در تراز بين‌المللي بهره‌برداري مي‌شود

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي گفت: پژوهشگاه بزرگ قرآني همدان در آينده نزديك در تراز بين‌المللي به بهره‌برداري مي‌رسد.
سيدكاظم حجازي در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در همدان، درخصوص وضعيت فعاليت‌هاي عمراني در حال اجرا در همدان به پروژه‌ تالار قرآن اشاره كرد و گفت: اين پروژه به‌عنوان بزرگ‌ترين پژوهشگاه و مركز فعاليت‌‌هاي قرآن در سطح كشور مطرح است و با توجه با تنوع لحاظ شده در اين پروژه، خدمات علمي و فرهنگي را در حوزه شهري، ملي و منطقه‌اي به هموطنان ارائه مي‌دهد.

نماينده مردم همدان و فامنين افزود: به طور يقين برگزاري همايش علمي، پژوهشي و بين‌المللي در اين پژوهشگاه، علاقه‌مندان به حوزه فرهنگ را مورد حمايت قرار مي‌دهد.

وي تصريح كرد: اين پرژه با هشت سالن فرعي و ظرفيت 1200 نفر، در حال احداث است كه اميدواريم ساختار فيزيكي آن سال آينده به اتمام برسد.

حجازي بيان كرد: بيش از 100 تشكل قرآني در همدان وجود دارد كه مي‌توانند با بهره‌برداري از اين پژوهشگاه‌، ميزان فعاليت‌هاي خود را در سطح ملي و فراملي ارتقا و ارائه دهند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار