همایش سالانه دانشگاه رازی کرمانشاه گام مهم برای پژوهشی کردن دانشجویان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۱۶۳۱
مدیر کل پژوهش دانشگاه رازی کرمانشاه:

همایش سالانه دانشگاه رازی کرمانشاه گام مهم برای پژوهشی کردن دانشجویان است

مدیر کل پژوهش دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: همایش سالانه دانشگاه رازی کرمانشاه یک گام مهم و عمیق برای پژوهش محوري‌کردن آموزش‌ها و پژوهشی‌کردن دانشجویان مقطع کارشناسی است.
دکتر هومن سالاری در گفت‌‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمانشاه، با اشاره به برگزاری همایش سالانه دانشگاه رازی کرمانشاه به مناسبت هفته پژوهش تصریح کرد: همایش سالانه دانشگاه رازی یک همایش بسیار بدیع است که نه تنها در ایران، بلکه در دنیا نیز مشابه این همایش دیده نمی شود.
 
وی افزود :اولین همایش سالانه دانشگاه رازی کرمانشاه برای اولین بار از سال گذشته اغاز شد وامسال برای دومین بار این همایش در حال برگزاری می باشد.
 
مدیر کل پژوهش دانشگاه رازی کرمانشاه بیان داشت: امسال 371 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که نسبت به سال گذشته 47 نیم درصد رشد داشته است.
 
سالاری در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری این همایش در دانشگاه رازی گفت:اهدافی که این همایش دنبال می کند به طور کلی درسه دسته کلی جا ی می گیرد؛عمده دانشجویان ما در ممقطع کارشناسی درس می خوانند که عمدتا از این پتانسیل بالا نیروی انسانی استفاده پژوهشی نمی شوددر حالی که اگر این نیرو را به کار گیریم تاثیرات زیادی در عرصه پژوهش ایجاد خواهند کرد دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان یکی از دانشگاه های پژوهشی کشور علاقه مند است که دانشجویان از سال اول با یکی از نهاد های انگیزشی پژهشی که یکی از آنها همایش هاست آشنا شود و به واسطه این نهاد کمک کند که دانشجو از اولین سال تحصیل در یک فضای انگیزشی قرار گیرد یکی از اهداف ما در برگزاری همایش سالانه دانشگاه رازی قرار دادن دانشجو از طریق این همایش در یک فضای انگیزشی است.
 
وی در خصوص هدف دوم از برگزاری این همایش تصریح کرد: آموزش در کشور ما سر فصل محور استو اموزش سر فصل محور نگاه عمومی دانشجو را تقویت می کند همه سر فصل ها کلی است آموزش های سر فصل محور به دلیل نگاه عمومی که به دانشجو می دهد اساسا پژوهش محور نیست به خاطر اینکه پژوهشگر باید نگاه ریز و تخصصی داشته باشدو با توجه به حرکت دانشگاه های ما از سوی دانشگاه آموزشی به سوی دانشگاه های پژوهشی ما این نیاز را احساس می کنیم که از آمورش های سر فصل محور برویم به سوی آموزشهای پژوهش محور اولین قدم برای رسیدن به این هدف این است که دانشجو معلمش را نه در لباس آموزگاربلکه در لباس پژوهشگر ببیند که همایش سالانه دانشگاه رازی این امکان را برای دانشجویان کارشناسی و اساتید فراهم می آورد .
 
سالاری افزود: این امر کمک می کند برای بهتر فکر کردن به پژوهش و در نهایت حرکت به سوی آموزش پژوهش محورواز این طریق به آموزش های سر فصل محور نگاه جدی تر شود ،در کشور های ممعتبر پژوهشی معمولا آموزش ها سر فصل محور نیست آموزشها معلم محور و پژوهش محور است .
 
مدیر کل پژوهش دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: هدف سوم و کلی این همایش این است که اعضای هیات علمی دانشگاه رازی طی یک هفته از همه علایق و توانایی های علمی همکاران دیگر مطلع شوند کهاین امرموجب همکاری بیشتر و تقویت پژوهش های میان رشته ای در بین اعضای هیات علمی خواهد شد.
 
سالاری خاطر نشان کرد: امسال371 مقاله در این همایش داشتیم که همه این مقالات از دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه رازی بوده است و در این بین 157 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه می شود وبه مقالات برتر جوایزی اهدا خواهد شد وبه همه اعضای هیات علمی که در همایش مقاله ارائه داده اند جوایزی اهدا می شود ..
 
وی ادامه داد :اهداف همایش سالانه دانشگاه رازی کلی است و اهداف جزیی ندارد، استقبال که امسال از همایش شد نشان دهند موفق بودن این همایش درسال گذشته بوده است.
 
مدیر کل پژوهش دانشگاه رازی کرمانشاه بیان داشت: همایش سالانه دانشگاه رازی در 8 دانشکده دانشگاه رازی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دامپزشکی، کشاورزی، علوم اجتماعی، فنی و مهندسی، علوم، شیمی و تربیت بدنی در حال برگزاری می باشد و هر دانشکده بر اساس گروه های آموزشی خود مقالات ارائه می شود.
 
سالاری گفت: برای سومین همایش سالانه دانشگاه رازی، سال بعد در شهریور ماه فراخوان می دهیم که همکاران و دانشجویان دانشگاه رازی مقالات خود را ارائه دهند فضا باز است و هیچ محدودیت برای ارائه مقالات نداریم.
 
وی افزود: روند حرکت در عرصه پژوهش در کشور توسعه پژوهشی ما 10الی 12 سال است که شروع شد و نباید انتظار داشت که ره صد ساله را یک شب رفت، نباید در امر پژوهش عجو لانه قضاوت کرد.
 
مدیر کل پژوهش دانشگاه رازی کرمانشاه تصریح کرد:تمام مقالاتی که به همایش ارائه شده اند باید جدید و همه پژوهشی هستند و با توجه به 371 مقاله جدید و پژوهشی که از سوی دانشجو یان و اعضای هیات علمی دانشگاه رازی ارائه شده اند این امر یکی از افتخارات دانشگاه رازی و استان کرمانشاه است ودر اینجا می توان گفت دانشگاه رازی از جمله دانشگاه های برتر کشور و از شاخص ترین دانشگاه های غرب کشور می باشد.
 
سالاری در پایان تاکید کرد :ما به عنوان دانشگاهیان کرمانشاه باید سعی کنیم خود باوری را به مردم کرمانشاه برگردانیم، هر نقطه ای از جهان یک مزیت نسبی دارد، یکی از مزیت های نسبی کرمانشاه که باید به شکل جدی روی آن سرمایه گذاری شود تولید و انباشت دانش است استان ما نسبت به بسیاری از استان ها جز استان های برخورداراست آرزوی ما این است که دانشگاه رازی بتواند این نقش را بازی کند که برخورداری این پتانسیل دانش را در استان تبدیل کند به برخورداری اقتصادی که موجب پیشرفت استان ماد خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار