همایش ملی «انتخابات؛ بایدها و نبایدها» در دانشگاه ایلام برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۱۷۶۳
نیمه دوم دی ماه

همایش ملی «انتخابات؛ بایدها و نبایدها» در دانشگاه ایلام برگزار می‌شود

 همایش ملی  «انتخابات؛ بایدها و نبایدها» نیمه دوم دی ماه در دانشگاه ایلام برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، حجت الاسلام رحمانی در جلسه ستاد انتخابات استان ایلام گفت: همایش ملی انتخابات؛ بایدها و نبایدها در نیمه دوم دی ماه جاری در دانشگاه ایلام برگزار می شود و محورها و عناوین موضوعی این همایش جهت ارائه مقالات و نشست های تخصصی به زودی اطلاع رسانی می شود.
 
وی برگزاری انتخابات در کشور را مایه افتخار و مباهات دانست و افزود: تأثیر انتخابات در بالندگی کشور در سال های پس از انقلاب کم نظیر بوده است.
 
رحمانی اظهار داشت: فرهنگ سازی در این زمینه که مردم چگونه و چه کسی را انتخاب کنند و پرهیز از مسائل قومی و قبیله ای در راستای انتخاب نمایندگانی شایسته، زمینه ساز رشد و توسعه استان خواهد بود.
 
وی در ادامه اجرای انتخاباتی رقابتی با حضور و مشارکت حداکثری مردم را مستلزم فرهنگ سازی مناسب در این زمینه عنوان کرد و گفت: توسعه فرهنگ انتخابات در جامعه در چارچوب های مشخص توسط ائمه جمعه، اساتید دانشگاه و سایر اقشار مسئول در موضوع انتخابات ضروری و زمینه ساز برگزاری انتخاباتی پویا و تأثیرگذار خواهد بود.
 
معاون سیاسی امنیتی استاندار در پایان اعلام کرد: برگزاری انتخابات سالم اصلی ترین وظیفه مجریان انتخابات است که 11 هزار نفر به منظور برگزاری انتخاباتی سالم در استان ساماندهی شده اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار