گروه‌هاي اصولگرا و جبهه پايداري در گلستان متحد می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۱۹۱۲
نماينده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس:

گروه‌هاي اصولگرا و جبهه پايداري در گلستان متحد می‌شوند

نماينده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس از وحدت گروه‌هاي اصولگرا و جبهه پايداري در گلستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، حجت الاسلام سيد علي‌ طاهري روز گذشته در جمع اعضاي جبهه پايداري گلستان تصريح كرد: جبهه پايداري و جبهه اصولگرا در استان در يك پايگاه واحدي قرار دارند.
 
وي افزود: جبهه اصولگرايان و جبهه پايداري در يك پايگاه واحد و به صورت منسجم و وحدت فعاليت دارند.

نماينده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شوراي اسلامي گفت: جبهه پايداري انقلاب اسلامي در حقيقت يك گفتمان است و تبيين هر چه بيشتر انقلاب اسلامي، آرمان‌هاي امام خميني (ره) و منويات مقام معظم رهبرياز اهداف اين جبهه است.
 
حجت الاسلام طاهري بيان داشت: جبهه پايداري حزب و تشكل جديد نيست.

وي گفت: مردم ولايتمدار شيعه و سني استان يكپارچه در دفاع از آرمان‌هاي امام (ره) و مقام معظم رهبري هميشه در صحنه هستند و اتحاد و انسجام خود را حفظ مي‌كنند.
 
نماينده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس در خصوص جدا شدن حوزه‌ آق‌قلا از گرگان در انتخابات آتي يادآور شد: اين طرح در صحن علني مجلس در نوبت است و بناست حوزه‌ آق‌قلا از گرگان جدا شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار