کد خبر:۱۶۲۴۷۸
استقبال از اسرای فلسطینی در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
مراسم استقبال از اسرای آزاد شده فلسطینی دربند رژیم غاصب صهیونیستی عصر امروز با حضور دانشجویان در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، ساعاتی قبل مراسم استقبال از اسرای آزاد شده فلسطینی دربند رژیم غاصب صهیونیستی با حضور سردار آبنوش، فرمانده سپاه صاحب الامر(عج)؛ حجت الاسلام عابدینی، امام جمعه موقت قزوین؛ دکتر آل بویه، رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)؛ حمزه برین مسئول بسیج دانشجویی استان و دانشجویان دانشگاه های استان قزوین در قالب ستاد بیداری اسلامی در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد.
همچنین، دانشجویانی از کشورهای تونس، عراق، فلسطین، ترکیه، سوریه، عمان، افغانستان و دیگر کشورهای آفریقایی نیز با شرکت در این مراسم، همگام با دانشجویان ایرانی، فریاد های مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر انگلیس و ... سر دادند.
در ادامه این مراسم ابوسبح، وزیر اسرای فلسطین؛ فواد الرازم، قدیمی ترین اسیر جهاد اسلامی با سی سال سابقه اسارت؛ فاطمه الزق و یوسف مادر و فرزند اسیر و رائد الحلاق از اسرای حماس با حضور بر مزار پنج شهید گمنام دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، به مقام والای شهدای جمهوری اسلامی ادای احترام کردند.
براساس اين گزارش، دانشجویان با آتش زدن پرچم رژیم غاصب صهیونیستی، آمریکا و انگلیس نفرت بی پایان خود را نسبت به سیاست های این کشورها اعلام كردند.
گفتني است، شش آزاده فلسطینی به ایران سفر کرده اند که یک گروه چهار نفره در قزوین و گروه دو نفره نیز به طور همزمان در زاهدان مورد استقبال دانشجویان و مردم قرار گرفتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰