لاریجانی: جايگاه مرجعيت عامل پيوند مسلمانان با يكديگر بوده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۳۰۴۰
همايش ملی قرآن پژوهی و طب- 4

لاریجانی: جايگاه مرجعيت عامل پيوند مسلمانان با يكديگر بوده است

رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: آن چيزي که مي‌تواند مسلمانان را به هم پيوند دهد، جايگاه مرجعيت و توصيه حضرت وليعصر(عج) است که فرمودند در زمان غيبت به راويان حديث مراجعه کنيد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، دکتر علی لاریجانی پیش از ظهر امروز طی سخنانی در همايش ملی قرآن پژوهی و طب که در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، با بیان اینکه توصیه های مراجع معظم تقلید به دولتمردان از سر دلسوزی و با توجه به مصلحت های جامعه اسلامی است، تصریح کرد: مراجع تقلید از آن جا که در میان توده های مردم زندگي می کنند و درد ها و مشکلات آن ها را می شناسند، همواره به دنبال حل مشکلات مردم و رشد مادی و معنوی جامعه اسلامی هستند.
 
وی با تاکید بر اینکه همه ما بايد قدردان وجود جايگاه مرجعيت در مکتب تشيع باشيم، افزود: مرجعیت شیعی اگر توصیه و رهنمودی به مسئولان و دولتمردان در ادوار مختلف داشته و دارد، به هیچ وجه این دغدغه ها به خاطر پست و مقام و حب و بغض شخصی نبوده؛ بلکه این بزرگواران به دنبال حل مشکلات مردم با فکری اسلامی بوده اند.
 
رئيس مجلس شوراي اسلامي بیان داشت: تجليل از آیت الله مکارم شیرازی تنها تجليل از يک شخصيت علمي نيست، بلکه به نوعی تکريم از هويت جمعي خودمان است.
 
لاریجانی با بيان اينکه عنصر اصلي در شکل دهي هويت جامعه، فرهنگ است، ادامه داد: عنصر فرهنگ در حقيقت، هويت و شخصيت جمعي را شکل مي‌دهد و از این رو همواره در طول تاریخ از اهمیت والایی برخوردار بوده است.
 
وی ادامه داد: در غرب، همه مسايل در حوزه اجتماعی بر اساس عقل شکل گرفته و اين امر يک نوع بهم ريختگي در عرصه‌هاي اجتماعي را از مدت ها پيش شکل داده و بنابراین امروز می بینیم که بحران‌هاي خانواده، اخلاق و معنويت در غرب يک امر واقعي است.
 
نماینده مردم قم در مجلس اضافه کرد: شکی وجود ندارد که هويت جمعي ما به آيين مقدس اسلام اتصال داشته و از اين جهت جاودانگي دارد.
 
لاریجانی گفت: از این حیث، آن چيزي که مي‌تواند مسلمانان را به هم پيوند دهد، جايگاه مرجعيت و توصيه حضرت وليعصر(عج) است که فرمودند در زمان غيبت به راويان حديث مراجعه کنيد.
 
وي با اشاره به تلاش دشمنان اسلام براي تخريب وجهه روحانيت و مرجعیت اظهار داشت: معاندان نظام اسلامي همواره مي‌خواسته اند روحانيت را به عنوان محور همبستگي و وحدت از ميان مسلمانان بردارند، اما ارتباط هميشگي روحانيون و مردم اين توطئه دشمنان را خنثي کرده است.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به خدمات قرآنی 60 ساله آیت الله مکارم شیرازی بیان داشت: امروز بسياري از دانشگاهيان و حوزويان با افکار و آثار آيت الله مکارم شيرازي انس و الفت دارند.
 
لاریجانی با اشاره به قلم ساده و شيواي مکارم شیرازی در تدوين کتب و تفاسير گفت: سادگی نوشتار باعث شده همگان بتوانند از تفسير نمونه اين عالم رباني در حوزه‌ها و بخش‌هاي مختلف به خوبي بهره مند شوند.
 
وی با تاکید بر اینکه آیت الله مکارم شیرازی در حوزه سياست و اجتماع، همواره نگاهي واقع بينانه و معتدل داشته اند، خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری هرجا احساس کرده اند که بايد براي دفاع از نظام مقدس جمهوري اسلامي حضور داشته باشند، وارد شده و در تدوين قانون اساسي نيز نقش مهمي را ايفا کردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار