سومين جشنواره پژوهشي تحصيلات تكميلي در دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۳۰۷۱

سومين جشنواره پژوهشي تحصيلات تكميلي در دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار شد

سومين جشنواره پژوهشي تحصيلات تكميلي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي مشهد صبح امروز با شركت بيش از 260 پژوهشگر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، دكتر مجتبي سنكيان صبح امروز در سومين جشنواره پژوهشي تحصيلات تكميلي كه در در آمفي تئاتر دانشكده پزشكي برگزار شد، بيان داشت: اين جشنواره توسط پژوهشكده بوعلي دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار شده است.

وي از ارسال 534 مقاله به دبيرخانه اين جشنواره خبر داد و افزود: از اين تعداد با داوري 30 نفر از  اساتيد دانشگاه علوم پزشكي در گرايشات مختلف، 400 مقاله پذيرفته شده است كه 390 پوستر در دو مرحله و 16 سخنراني ارائه مي شود.
 
دبير اجرايي اين جشنواره در خصوص تعداد شركت كنندگان در اين جشنواره پژوهشي بيان داشت: امسال تعداد شركت كنندگان و مقاله افزايش 2.5 برابري نسبت به سال گذشته را داشته است كه در پايان از 68 نفر پژوهشگر برتر تقدير مي شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار