استقبال استاندار مركزي از طرحهاي نوين پژوهشي
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، علي اكبر شعباني فرد در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامي اراك كه 25 آذرماه در تالار ولايت دانشگاه آزاد اسلامي اراك برگزار شد، تصريح كرد: ما از طرحهاي نوين پژوهشي استقبال مي كنيم و نسبت به كاربردي كردن طرحها همت خود را به كار خواهيم گرفت؛ به طوري كه با ايجاد بنياد علمي نخبگان و حمايت از محققان و مخترعان توانستيم بسياري از نوآوران اين عرصه را شناسايي كنيم.
وي گفت: مسئولان بايد در راستاي تقويت دانشگاههاي كشور، بويژه دانشگاه آزاد اراك برنامه ريزي كنند و با ايجاد زمينههاي مناسب راه را براي ارائه طرحهاي پژوهشي هموار سازند و به يكي از قطبهاي توليد علم و پژوهش در كشور تبديل شوند.
استاندار مركزي تصريح كرد: ارتباط منطقي دانشگاه و صنعت در استان مركزي بايد از جهات مختلف مورد بررسي كارشناسانه قرار گيرد و با تقويت بيش از پيش، علاوه بر پيشرفت استان به عنوان قطب چهارم صنعت كشور زمينه اعتلا و توسعه ميهن اسلامي نيز فراهم شود.
شعباني فرد ادامه داد: اعتبارات پژوهشي كشور در سال جاري حدود 3700 ميليارد تومان است كه با توجه به افزايش تعداد طرحها و تحقيقات پژوهشي، اين ميزان رقم قابل ملاحظهاي است و در اين راستا دولت با جديت تمام و با اختصاص بودجههاي تخصصي به امر پژوهش، به دنبال حمايت از محققان و فعالان حوزه علمي و پژوهشي در عرصه توليد علم است.
وي با تاكيد بر فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر توليد علم و نوآوري و شكوفايي علمي، تلاش مسئولان در جهت رفع مشكلات و موانع پيشروي پژوهشگران، ايجاد پايگاههاي علمي و تحقيقاتي، ايجاد مراكز رشد و پاركهاي علمي و پژوهشي، افزايش سهم اعتبارات پژوهشي و فناوري از توليد ناخالص علمي، افزايش شاخص دستيابي به فناوري و ايجاد بنياد علمي نخبگان را از عوامل موثر در راستاي پيشرفتهاي علمي و اعتلاي ايران اسلامي عنوان كرد.
استاندار مركزي همچنين بهره مندي از دستاوردهاي علمي ديگران و بومي سازي آن در كشور با پرهيز از خودباختگي، جسارت و اعتماد به نفس در كارها، استفاده از روشهاي علمي در تحقيقات، تقويت روحيه كنجكاوي و ساماندهي و استفاده از بودجههاي پژوهشي، توجه به تحقيقات كاربردي و اجتناب از موازي كاري و دوباره كاري در تحقيقات را مورد تاكيد قرار داد.
اين گزارش حاكي است، در پايان اين مراسم از 37 نفر از استادان، دانشجويان، پژوهشگران و مخترعان دانشگاه آزاد اسلامي اراك با اهداي لوح تقدير و جوايزي تجليل به عمل آمد./انتهاي پيام/