حضور فعال دانشگاه‌های آزاد در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان اصفهان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۳۳۶۵

حضور فعال دانشگاه‌های آزاد در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان اصفهان

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، دانشگاه‌های آزاد استان اصفهان در هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و نوآوری استان اصفهان حضور فعال يافتند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مهران مجلسی، دبیر منطقه 4 دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان اصفهان گفت: در این نمایشگاه که با مشارکت کلیه دانشگاه‌های استان برگزار شد، دانشگاه‌های آزاد اسلامی با ایجاد غرفه های متعدد، دستاوردهای پژوهشی و افتخارات تحقیقاتی خود را در معرض دید عموم قرار دادند.
 
وی ایجاد غرفه کشاورزی را با توجه به وجود رشته های گیاه پزشکی، باغبانی، فضای سبز، آب و صنایع غذایی، علوم دامی، خاک شناسی، زراعت و اصلاح نباتات اقدامی ارزشمند برشمرد و افزود: غرفه کشاورزی به عنوان غرفه برتر انتخاب و معرفی شد.
 
مجلسی با اشاره به اینکه غرفه پرستاری و مامایی مورد استقبال مردم قرار گرفت اظهار داشت: در این غرفه بیش از 10 کتاب، 60 مقاله علمی و 15 مقاله چاپ شده در مجلات خارج از کشور و موضوعات دیگر به نمایش گذاشته شد.
 
دبیر منطقه 4  افزود: در غرفه های رشته های فنی و مهندسی ربات‌های انسان نمای فوتبالیست، ربات‌های صنعتی، هواپیماهای بدون سرنشین، سازه های ماکارونی، بتن‌های مستحکم با فناوری نانو، زیردریایی کنترل از راه دور، شناورهای بدون سرنشین، هواپیماهای عمود پرواز و مجلات و مقالات علمی رشته های فنی و مهندسی مورد بازدید علاقه مندان قرار گرفت.
 
وي با بیان اینکه در اکثر غرفه‌ها تصاویر و دستاوردهای برگزاری همایش‌های بین‌المللی مهندسی مکانیک، فناوری‌های پیشرفته، عملیات حرارتی و شکوفایی منابع انسانی در ساخت و ساز کشور در اختیار عموم قرار گرفت، خاطرنشان کرد: آموزش‌هایی به صورت رایگان در غرفه های مختلف دانشگاه از قبیل دندان‌پزشکی و پرستاری و مامایی به مردم ارائه شد.
 
دبیر منطقه در پایان سخنان خود از ارائه پایان نامه های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا با موضوعات مختلف در نمایشگاه استان اصفهان خبر داد و گفت: اختراعات دانشجویان از قبیل خودروهای هیبریدی الکتریکی و تولید انواع روغن‌های خودرو با فناوری نانو مورد بازدید عموم قرار گرفت.
پربازدیدترین آخرین اخبار