کد خبر:۱۶۳۵۷۶
رئیس دانشگاه علومپزشکی یزد:
برگزاری کرسیهای آزاداندیشی راهی برای افزایش فضای عقلانی و منطقی در جامعه است
رئیس دانشگاه علومپزشکی یزد گفت: برگزاری کرسیهای آزاداندیشی راهی برای افزایش فضای عقلانی و منطقی در جامعه است و در اين راستا بايد با حمایت و مدیریت بسیاری از مسئولیتها، ابهامات مشخص شوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، میرمحمدی شب گذشته در جمع مسئولان تشکل های دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کرسی های آزاد اندیشی تصريح كرد: باید با برگزاری کرسی های آزاد اندیشی فضای عقلانی و بحث منطقی را در جامعه بوجود آورده و با حمایت و مدیریت بسیاری از مسئولیت ها، ابهامات برای ما مشخص شوند.
وي افزود: كرسي هاي آزاد انديشي را بايد با توجه به توانمندي اقشار در جامعه گسترش دهيم و نباید آن را مختص جامعه دانشگاهی بدانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی به شیوه های گوناگون بيان داد: ما مي توانيم با ایجاد قابلیت ها کرسی ها را به صورت رو در رو، مکتوب، میدانی و نقد فیلم برگزار كنيم که بر مبنای مصلحت جامعه باشد.
میرمحمدی از مهمترین چالش های رو به روی کرسی ها به ضعف و فرهنگ بهره بردای از این رویکرد اشاره كرد و بيان داشت: باید چهره مظلومیت آزاد اندیشی را از جامعه زدود.
وي اظهار داشت: باید برای برگزاری این کرسی ها آستانه تحمل را بالا برده و با ایجاد فضایی باز، انتقادهای سازنده بيان و بهترین راکارها برای آن ارائه شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطر نشان كرد: باید با بسترسازی از اساتید صاحب نظر استفاده کرده و با توجیه در آموزش افراد بهترین خروجی را از آنها داشته باشیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰