خروج نخبگان پزشكي نسبت به استعدادهاي برتر ساير حوزه‌ها كمتر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۳۸۱۴
رئيس بنياد ملي نخبگان:

خروج نخبگان پزشكي نسبت به استعدادهاي برتر ساير حوزه‌ها كمتر است

رئيس بنياد ملي نخبگان با بيان اينكه خروج نخبگان پزشكي نسبت به ساير نخبگان كمتر است، گفت: شيب خروج نخبگان حوزه پزشكي تا سال 82 حدود 16 درصد بود كه اين آمار امروز به 8 درصد كاهش يافته است.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر نسرين سلطان خواه عصر روز گذشته در ديدار با نخبگان و استعدادهاي برتر دانشگاه علوم پزشكي تهران در تالار مركزي اين دانشگاه گفت:‌ وظيفه بنياد ملي نخبگان سياست‌گذاري و برنامه‌ريزي براي شناسايي، رشد، شكوفايي، هدايت و حمايت و جذب استعدادهاي برتر و نخبگان كشور است.

وي افزود: با توجه به اينكه محيط‌هاي رشد و پرورش نخبگان و استعدادهاي برتر محيط‌هاي متنوعي است يكي از وظايف بنياد ملي نخبگان هماهنگ كردن نهادها و محيط‌هاي مختلف رشد، تحصيل و كار نخبگان و استعدادهاي برتر است.

رئيس بنياد ملي نخبگان با بيان اينكه تمام آيين‌نامه‌هاي اين بنياد با هماهنگي نهادها و مراكز مختلف ذيربط ارائه مي‌شوند، تصريح كرد: فعاليت‌هاي بنياد ملي نخبگان داراي سه ركن اساسي استعداد برتر و نخبه، محل فعاليت، رشد و كار وي مي باشد و اين در حالي است كه در تمامي آيين‌نامه‌ها تلاش براي توجه همه‌جانبه به اين موارد است.

سلطان خواه با اشاره به توجه و تاكيد رهبري، رئيس جمهور، مسئولان وزارت بهداشت و علوم، شوراي عالي انقلاب فرهنگي و ساير مسئولان كشور به بحث نخبگي و نخبه‌پروري و حمايت از اين افراد گفت:‌در حال حاضر شيب خروج نخبگان از كشور نسبت به سال گذشته كمتر شده است.

وي با تاكيد بر اينكه خروج نخبگان پزشكي نسبت به نخبگان و استعدادهاي برتر ساير حوزه‌ها كمتر بوده است، گفت:‌ با اين وجود شيب خروج نخبگان حوزه پزشكي نيز از 16 درصد تا سال 82 به 8 درصد كاهش يافته است.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور تاكيد كرد: توفيقات و دستاوردهاي امروز كشور در حال حاضر حاكي از توفيق در جذب و نگهداري نخبگان و استعدادهاي برتر در كشور است و بنياد ملي نخبگان وظيفه دارد از بالاترين سرمايه ملي كشور كه نخبگان و نيروي انساني هستند، حمايت كند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار