كميته استاني جبهه متحد اصولگرايي در آذربايجان غربي تشكيل شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۰۶۶
با حضور متکی؛

كميته استاني جبهه متحد اصولگرايي در آذربايجان غربي تشكيل شد

كميته استاني جبهه متحد اصولگرايي دیشب با حضور متكي، وزير سابق امور خارجه در آذربايجان غربي تشكيل شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از اروميه، منوچهر متكي دیشب به منظور تشكيل جبهه متحد اصولگرايي در جمع اصولگرايان استان آذربايجان غربي حضور يافت و ضمن تشريح روند تشكيل اين جبهه، ‌اظهارداشت: امسال با توجه به شرايط ويژه و چند وجهي شدن انتخابات، ‌نيازمند ساماندهي و انسجام همه نيرو هاي اصولگرا و ولايي و ارزشمند در مجلس قانون گذاري هستيم.
 
وي با بيان اينكه اين اتحاد در ساز و كار جديدي پيگيري و در قالب جبهه پايداري شكل گرفت، ‌تصريح كرد: افرادي در اين جبهه حضور خواهند داشت كه 12 محور ايجابي مطرح شده در منشور جامعتين را كه مباني اصولگرايي را تشكيل مي دهند، دارا باشند.
 
متكي ضمن ارائه توضيحاتي در مورد روند برگزاري جبهه متحد اصولگرايان در استان ها گفت: در استان ها اعضاي اين كميته با براورد علمي بايد مشخص كنند كه در بين اصولگرايان حضور در اين جبهه چه كسي از مقبوليت عمومي برخورداراست.
 
وي با تاكيد بر اينكه تعيين اين امر به معني تعيين نماينده از سوي ستاد نيست،‌ تصريح كرد:‌ افرادي كه در اين جبهه حضور مي يابند بايد اين امر را بدانند كه 70 تا 60 درصد از آرا را از مقبوليت، ‌عملكرد و سابقه خود در استان كسب مي كنند و تنها شايد 20 درصد از آراء ماخوذه به دليل حضور در اين جبهه باشد.
 
متكي با بيان اينكه در صورت تعدد افراد اصولگرا در يك حوزه انتخابي و محدود بودن تعداد نمايندگان آن استان بايد رايزني براي كناره گيري ديگر نمايندگان به صورت دوستانه و تعاملي انجام گيرد،‌ گفت: اگر اين امر صورت نگيرد ما شاهد پراكندگي آراء در مقابل كانديدهاي طيف هاي ديگر خواهيم بود.
 
وي حضور حداكثري مردم را در انتخابات مهم دانست و تصريح كرد: در حال حاضر يكي از استراتژي هاي دشمنان تلاش براي مشاركت حداقلي مردم است، بنا بر این بايد در اين امر دقت و توجه لازم صورت گيرد.
 
متكي در ادامه به حماسه 9 دي ماه اشاره كرد و گفت: 9 دي ماه نمايشي مضحك از وابستگي براي نشان دادن عناد استكبار جهاني نسبت به ايران بود.
 
وي افزود: حادثه اي كه 9 دي را آفريد سيگنالي به دشمنان انقلاب بود كه ما آماده ايم، شما عمليات را عليه اين نظام آغاز كنيد.
 
متكي ادامه داد: اين روز صحه ماندگاري از حضور دهها ميليوني ملت ايران در حراست از انقلاب و رسوا گري عمق وابستگي برخي به دشمنان اسلام و انقلاب بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار