کد خبر:۱۶۴۳۲۱
فرار از مناظره به سبک اصلاح طلبان؛
الیاس حضرتی به دانشگاه قم نیامد
نیم ساعت از زمان اعلام شده مناظره در دانشگاه قم گذشته بود که مجری برنامه اعلام کرد آقای الیاس حضرتی نمی آید!
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، نیم ساعت از زمان اعلام شده مناظره در دانشگاه قم گذشته بود که مجری برنامه اعلام کرد آقای الیاس حضرتی نمی آید! چند ثانیه ای بیشتر نگذشت که همهمه ای در سرسرای تالار شیخ مفید، محل برگزاری مناظره، در گرفت؛ چند نفری از دانشجویان با هم پچ پچ کنان می گفتند که این اصلاح طلب ها همشون این طوری هستند! وقتی می بینند که احتمالا کم می آورند پا پس می کشند.
مجری برنامه پس از قطع امید از آمدن نماینده اصلاح طلبان، ضمن ابراز تاسف از نیامدن مدیر مسئول روزنامه اعتماد اظهار داشت: با وجود آن که وی به ما قول داده بود حتما در این جلسه حضور می یابد، اما مشاهده می کنید که خلف وعده کرده و حالا به هر دلیلی ما در خدمت ایشان نیستیم!!
وی ادامه داد: البته برای بحث مناظره در دانشگاه قم از آقایان علی مطهری و ابطحی و حتی دکتر صادق زیبا کلام دعوت کرده بودیم که این آقایان نیز از حضور در مناظرات امتناع کردند.
این گونه بود که حجت الاسلام ذوالنور که انصافا توانایی بالایی در مناظرات سیاسی با طیف موسوم به اصلاح طلبان دارد، به احترام حضار در جلسه سخنانی را ایراد کرد و البته در لا به لای صحبت های خود ابراز امیدواری کرد که در آینده، آقایان اصلاح طلب صادقانه با مردم روبرو شده و پاسخگوی سوالات و ابهامات آن ها به ویژه طیف پرسشگر دانشجو باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰