آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۴۲۱
همايش 9 دي-2

حداد عادل: ادعاي تقلب سرمايه فتنه‌گري فتنه‌گران بود

حداد عادل گفت: ادعاي تقلب در انتخابات، سرمايه‌اي بود براي فتنه فتنه‌گران، به همين دليل مشت خالي خود را باز نمي‌كردند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، غلامعلي حداد عادل در همايش سراسري حماسه 9 دي گفت: 9 دي رودخانه خروشان ملت و اقيانوس مواجي بود كه فضاي كشور را از آلودگي ها پاك كرد.

وي افزود: ماجراي 88 به درستي فتنه ناميده شد.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس  با اشاره به خصوصيات فتنه از زبان اميرالمومنين ادامه داد: ‌فتنه از خصوصيات دوران حضرت علي (ع) است كه بارها ايشان آن را توصيف مي كنند؛ گرفتاري و بلوايي اجتماعي و سياسي فتنه است كه روشني و وضوح لازم ندارد؛ فضا غبارآلود است و دوست و دشمن از هم جدا نيستند.

وي به اتفاقات مجلس ششم اشاره كرد و افزود: ‌در صحنه‌هاي مثل مجلس ششم ديده بوديم كه شگرد كار آنان اين بود كه هر وقت افكار عمومي مردم را مخاطب قرار مي‌دادند، به امام متوسل مي شدند؛ براي تمرد در مقابل ولايت فقيه.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: قاعده فتنه 88 و جريانات آن حاصل 20 سال فاصله بين 68 تا 88 بود.

حداد عادل گفت: در مجلس ششم نزديك به چهار سال به امام خون دل دادند كه اسناد آن موجود است؛ آقايي كه در كنفرانس برلين گفته‌ بود افكار امام بايد به موزه سپرده شود، حالا در امريكاست و خود را يكي از اعضاي اتاق فكر جريان فتنه مي داند كه در مجلس ششم طرفداراني داشت و در نطق‌هاي قبل از دستور از او حمايت مي كردند.

وي تاكيد كرد:‌ اكثريت نمايندگان اين مجلس يا از اين نطق ها حمايت مي كردند يا نسبت به آن سكوت مي كردند، اما روزي كه شوراي نگهبان صلاحيت عده اي از آنان را رد كرد، فرداي آن روز بيانيه اي صادر كردند و فرياد وا اماما سر دادند.

اين نماينده مجلس با اشاره به اينكه اگر كارنامه اين افراد را در خصوص اتفاقات رخ داده از خرداد 76 تا سال 88 در نظر بگيريم، مي بينيم كه اينها هر چه در توان داشتند از قلم، پول و قدرت به ميدان آوردند، گفت: آيا اين باعث نشد كه ما منتظر باشيم كه حوادث دهه 60 يكبار ديگر تكرار شود.
 
حداد عادل بيان كرد:‌ آنچه باعث بسته شدن چشم خواص بي بصيرت شد، بي‌تقوايي بود.

وي به شعار «نه غزه نه لبنان جانم فداي ايران» اشاره كرد و افزود: همه مي فهميدند كه مقاومت لبنان در جنگ 33 روزه چه كار كارستاني كرده و مردان مرد چه نقشي خلق كردند كه اين مسئله امريكا را به وحشت انداخت.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس اظهار داشت: مگر قرار بود ما در مبارزات انتخاباتي از اصول انقلاب خرج كنيم؛ چه معنا دارد كسي موقع راي دادن به خبرنگاران بگويد كه اگر ديديد فلان كانديدا انتخاب نشد، بدانيد حتما تقلب شده و شما هم به خيابان ها بريزيد؛ چه معنا دارد عصر روز انتخابات كه هنوز در صندوق ها باز نشده و شمارش صورت نگرفته يك نفر خبرنگاران خارجي را دعوت بكند و بگويد اينجانب رئيس جمهور شدم.

حداد عادل ادامه داد: ادعاي تقلب در انتخابات سرمايه‌اي براي فتنه آنان بود به همين خاطر مشت خالي خود را باز نمي‌كردند.

وي تاكيد كرد: روز عاشورا روز درگيري در كشور ما نبود، اما مغزهاي عليلي كه اين سناريوها را طراحي مي كردند با خود فكر كردند كه در تاسوعاي سال 57 مردم به تهران آمدند و كار نظام را تمام كردند؛ پس ما هم به خيابان بياييم كه پيروز شويم.

اين نماينده مجلس درباره رفتار برخي خواص پس از انتخابات گفت: عده اي نسبت به اين اتفاقات سكوت كرده، عده اي دو پهلو حرف زدند و عده اي حمايت كردند، اما مردم درست تشخيص دادند.

حداد عادل افزود: دريايي مواج مردم، سالم و پاك ماند؛ مردم دنبال قدرت، مقام و منافع نبودند، بلكه همان مردمي كه هشت سال جنگ را اداره كرده بودند اين بار كاسه صبرشان با حوادث روز عاشورا سر رفت و كسي جلودار مردم نبود.

وي ادامه داد: مردم تصميم خود را گرفته بودند و از مشاهده اين همه نامردي و وابستگي به ستوه آمدند و وقتي رهبري فرمودند كه «اين عمار» همه گفتند ما همه عمار توايم خامنه‌اي.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به اينكه بايد قدر اين مردم را بدانيم و از خدمتگزاري به آنها غافل نشويم، گفت: اينها همان ملتي هستند كه امام فرمود كه من از ملت صدر اسلام هم آنها را برتر مي دانم؛ اين مردم اهل كوفه نيستند و مردم هم اثبات كردند.

حداد عادل در پايان تصريح كرد: بايد با تمام وجود در خدمت اين انقلاب و ملت باشيم تا چراغي كه به دست امام روشن شده، به همت ملت و رهبري همچنان در اهتزاز بماند تا زماني كه به دست مولاي حقيقي امام زمان (عج) برسد. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار