تشریح صحیح گفتمان امام (ره) به عنوان راهبرد اصلی انتخابات مجلس از بروز فتنه مجدد جلوگیری می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۵۳۴
رئیس سازمان بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری:

تشریح صحیح گفتمان امام (ره) به عنوان راهبرد اصلی انتخابات مجلس از بروز فتنه مجدد جلوگیری می‌کند

مسئول بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری گفت: لازمه جلوگیری از فتنه مجدد، روشنگری در راستای افشای دست‌های پنهان و تشریح صحیح گفتمان حضرت امام (ره) به عنوان راهبرد اصلی در انتخابات مجلس نهم است.
 فریدون طاهری در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شهرکرد، تصریح کرد: 9 دی صرفاً یک پایان نبود؛ بلکه پایانی بر فتنه گری ها و بخشی از جنگ نرم در کشور بود.
 
وی با اشاره به اهداف فتنه گران در راستای فریب افکار عمومی مردم یادآور شد: عده ای که نسبت به فتنه جهل داشتند، پس از سخنرانی‌های مقام معظم رهبری در نماز جمعه و روشنگری‌هایی که از طریق رسانه‌ها انجام شد، راه خود را از معاندین و منافقین و معارضین با نظام جمهوری اسلامی جدا کردند.
 
رئیس بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری با معرفی برخی گروه های معاند و معارض با نظام جمهوری اسلامی افزود: این گروه‌ها با خط دهی و جهت دهی به اغتشاشات و با هدف ایجاد بدبینی نسبت به نظام، تلاش‌های زیادی برای ایجاد اختلاف بین نظام و مردم انجام دادند که تا قبل از حادثه روز 9 دی نتیجه را، پیروزی و به ثمر رسیدن اهداف خود می‌دانستند که حضور مردم در روز 9 دی به این افراد ثابت کرد که در معادلات خود باز هم دچار خطا و اشتباه شده‌اند.
 
طاهری با استناد به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «حضور مردم در 9 دی، درمانی برای بیماری و تبی بود که از جانب فتنه گران در جامعه ایجاد شده بود»، 9 دی را پایانی بر بی اعتمادی، تبلیغات دشمن و تلاش آن‌ها برای برپایی جنگ نرم در کشور اسلامی ایران عنوان کرد.
 
وی خاطرنشان کرد: اهانتی که در روز عاشورا در سال 88 به امام حسین (ع) و بیرق‌های عزاداری ایشان شد، نگرانی بزرگی برای مردم به همراه داشت که این نگرانی منجر به حضور با عظمت مردم در تمام نقاط کشور شد.
 
رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه 9 دی نصرت الهی بود، بیان داشت: پشتوانه مردمی در این روز به خاطر احساس خطر ملت برای ارزش‌های خود بود.
 
طاهری 9 دی ماه را شروع مسیر اجرای احکام الهی و تصمیم نظام برای برداشتن گام‌های بزرگ‌تر در مسیر انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: 9 دی تجدید میثاق مسئولان و مردم، مردم و دین و مردم و اعتقادات مذهبی و دینی است.
 
وی با اشاره به اینکه تمام تلاش دشمنان شکست خورده سیاسی اسلام و نظام جمهوری اسلامی در ایران القای تفکر عدم پشتوانه مردمی برای نظام حمهوری اسلامی بود، افزود: در حماسه 9 دی با حضور مردم و تجدید میثاق آنان با آرمانهای انقلاب اسلامی، این نقشه‌ها نیز با شکست رو به رو شد.
 
 رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری گفت: حضور مردم در حماسه 9 دی باعث شتاب گیری حرکت انقلاب اسلامی و رسیدن این انقلاب به کشورهای دنیا و به وجود آمدن بیداری اسلامی است.
 
طاهری حماسه 9 دی را حماسه ای مردمی خواند و خاطرنشان کرد: در این روز سه رکن اساسی مردمی، اسلامی و مدیریت ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی برای باری دیگر تثبیت شد.
 
وی با اشاره به بروز جریان‌های انحرافی در حال حاضر در کشور تصریح کرد: 9 دی ماه نماد وفاداری مردم به انقلاب اسلامی و بیان کننده ایستادگی مردم در مقابل انحرافات در هر مقطع زمانی است.
 
 رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری بیان داشت: همان‌طور که در گذشته نیز ثابت شده است در هنگام بروز فتنه و انحراف، مردم آگاه و با بصیرت کشور اسلامی ایران در صورت احساس خطر جلوی این انحرافات را خواهند گرفت.
 
طاهری با بیان اینکه پیوند 9 دی با مردم یک پیوند ناگسستنی است، یادآور شد: در این حماسه عظیم مردم و ولایت به خوبی همدیگر را شناختند که این، ناشی از پیروی از مکتب اسلام در ایران است و این پیروی تا رساندن پرچم اسلام به دست صاحب‌الزمان (عج) ادامه خواهد داشت.
 
وی نقطه اشتراک بیداری اسلامی در منطقه، قیام وال‌استریت و حماسه 9 دی را دشمن ستیزی و برقراری عدالت دانست و افزود: اگرچه برخی معتقدند وال‌استریت یک قیام اسلامی نیست؛ اما قطعاً این دیدگاه‌ها برگرفته از اسلام است.
 
رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به ابعاد مختلف فتنه 88 تأکید کرد: هنوز ناگفته‌هایی از حماسه 9 دی ماه وجود دارد و باید ابعاد حماسه 9 دی در جامعه بین‌الملل تبیین شود.
 
طاهری تصریح کرد: با توجه به اعلام برائت ملت ایران از فتنه گران در 9 دی 88 باید دشمنان داخلی و خارجی را از مردمان فریب خورده جدا کرده و با کسانی که با طرح مباحث خلاف واقعیت مانند تقلب آبروی نظام جمهوری اسلامی را به بازی گرفتند، به شدت برخورد شود.
 
وی با تأکید بر لزوم اعتماد مردم به دستگاه قضائی کشور گفت: انتظار ما از دستگاه قضائی این است که هر کس به اندازه ضربه ای که به نظام زده است، باید مجازات شود.
 
رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری وظایف دانشجویان و نخبگان را تحلیل ابعاد فتنه با کمک اقدامات تحقیقاتی در این راستا برشمرد و هشدار داد: اگر چه امروز به نظر می‌رسد که از فتنه رهائی پیدا کرده‌ایم، اما باید با روشنگری و افشای دست‌های پنهان اجازه بروز فتنه دوباره در کشور را به دشمنان انقلاب اسلامی ندهیم.
 
طاهری لازمه جلوگیری از تکرار فتنه در جامعه را تقویت قوه تشخیص، آگاهی بسیج و تشریح صحیح گفتمان حضرت امام (ره) و انقلاب اسلامی به عنوان راهبرد اصلی در انتخابات مجلس دانست.
 
وی تأکید کرد: نباید بگذاریم تا دشمنان داخلی و خارجی نظام اسلامی، فرصت انتخابات را به یک چالش برای نظام اسلامی تبدیل کنند و باعث هدر رفتن بخشی از سرمایه های نظام اسلامی شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار