الگوی سیاست برگرفته از مکتب ولایت فقیه برای اداره جامعه در دنيا حرف اول را می‌زند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۶۹۶
سردار نقدی:

الگوی سیاست برگرفته از مکتب ولایت فقیه برای اداره جامعه در دنيا حرف اول را می‌زند

رئیس سازمان بسیج مستضعفان گفت:  جامعه بشریت تمام صحنه‌های انقلاب اسلامی را تکرار می‌کنند تا به نتیجه برسند؛ چراكه الگوی سیاست برگرفته از مکتب ولایت فقیه برای اداره جامعه بشریت در دنیا حرف اول را می‌زند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از تبریز، سردار نقدي روز گذشته در همایش «حلقه های صالحین» بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه بسيجیان شاگردان مکتب امام حسین (ع) هستند، تصريح كرد: بشریت امروز بیداریش را مدیون خون امام حسین (ع) است و هر بیداری که در دنیا رخ می‌دهد ریشه در ظلم ستیزی مکتبی دارد که با خون خود این پیام را به تمام آزادگان جهان رسانده است.

 

وی در ادامه با بيان اینکه انقلاب ما ریشه در واقعه عاشورا دارد، افزود: هر جریانی مهمی که در راستای انقلاب اسلامی و مبارزه با دشمنان این انقلاب پیش آمده با حماسه عاشورا گره خورده است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفان ادامه داد: از 15خرداد 42 گرفته تا رمز عملیات هشت سال دفاع مقدس و در همین اواخر در حماسه 9 دی و تداوم پیشبرد این انقلاب منتهی به انقلاب حضرت مهدی (عج) همه با حماسه عاشورا درهم تنیده و مدیون عاشورا و کربلاست.

 

نقدي در ادامه با اشاره به حماسه 9 دی و با بیان اینکه حماسه بزرگی که ملت ایران اسلامی در هشت ماه دفاع مقدس در مقابل تهاجم همه جانبه قدرت‌های شیطانی و عوامل داخلی شان آفریدند بازهم مدیون عاشورا، و ختم به نهضت حسینی شد.

 

وي گفت: امروز بیداری اسلامی و بیداری که در قلب اروپا و امریکا به وجود آمده باز مدیون واقع کربلا و مدیون پیام امام زین‌العابدین (ع) و خطبه نورانی و اعجاز انگیز حضرت زینب کبرا (س) است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفان در ادامه با بيان اینکه کسانی که در بیداری امروز جامعه بشریت نظری خلاف این داشته باشند به بیراهه رفته‌اند، بیان داشت: قطع الیقین قیام منجی بشریت حضرت مهدی (عج) نیز ریشه در پیام و خطبه آن شیر زن کربلا دارد انسانی که در چنین تنگنا و شرایط سخت توانست این محتوای عمیق و غنی و آزادی بخشی بشریت را در زیباترین کلام و شیواترین بیان که فقط با پیام و بیان امیرالمؤمنین (ع) قابل قیاس است و با هیچ کلامي قابل قیاس نیست، عرضه کند و اینک امروزه کل جهان در تسخیر متن این خطبه آزادی بخش بشریت است و بشر امروز توانسته جریان‌های باطل شیطانی را شناخته و کنار بگذارد.

 

نقدي در ادامه با بیان اینکه بشریت امروز تمام راه های دنیای و راه های شیطانی را فرموله و تئوریزه کرد و انواع ایدئولوژی‌های دست ساخته خودش را درست و آزمایش كرد، افزود: سوسیالیسم و کمونیسم و کاپیتالیسم و سرمایه داری و همه مدل‌های فکری که با مدیریت شیاطین طراحی شده بودند، همه آزمایش، و محک شدند و سر انجام هم یکی یکی به شکست می انجامند.

 

وی در ادامه بابیان اینکه سرمایه داری از همه مدل‌ها بیشتر به جامعه بشریت صدمه رساند، بیان داشت: امروز حضور عظیم مردمی در مقابل سرمایه داری یک حرکت ریشه دار و اصیل که پای هیچ حزبی و سندیکایی نیز در آن مشاهده نمی‌شود، واقعیت انکارناپذیر است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفان در ادامه با بيان اینکه بدون شک این مردمی بودن و نفی ظلم از انقلاب اسلامی ایران نشات گرفته است، گفت: آنهايي که جان بر کف در مقابل ظلم ایستاده‌اند و می‌خواهند سرنوشت خود را خود به دست بگیرند حتماً پیروز خواهند شد؛ زیرا این سنت و وعده الهی است که وقتی یک ملت برای سرنوشت خودش چیزی را اداره کند هیچ اراده ای جز اراده الهی مافوق ان اراده نیست.

 

نقدي در ادامه با اشاره به اینکه دنیای غرب از حل صورت مسئله های دنیا عاجز است، گفت: تمام بشریت حرکت آگاهی را شروع کرده‌اند و خیزش‌های مردمی سراسر جهان را فر گرفته است و صورت مسئله های که امروز در دنیا هست نه تنها از پس حل مسائل امریکا برنمی‌آید، بلکه اگر همه قدرت‌های دنیا جمع شوند و یک ایدئولوژی پیدا کنند باز نمی‌توانند این همه صورت مسئله‌ زیادی را که از همه جای دنیا به حرکت درآمده و سربلند کرده حل کند.

 

وي در ادامه با بیان اینکه دنیا به روش‌های انقلاب اسلامی ایمان آورده و به باور قلبی رسانده و می‌رود که الگو و راه حل‌های غرب و امریکا را به زباله دان تاریخ بسپارد، تاكيد كرد: جامعه بشریت تمام صحنه های انقلاب اسلامی را تکرار می‌کنند تا به نتیجه برسند؛ زیرا الگوی سیاست برگرفته از مکتب ولایت فقیه برای اداره جامعه بشریت در دنیا حرف اول را می‌زند.

 

آنچه که امروزه از دنیای غرب و آمریکا می‌بینیم تابوت قدرت آنهاست که به نمایش گذاشته‌اند /منحنی اقتدار آمریکا روز به روز سیر نزولی دارد

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفان در ادامه با بیان اینکه بعضی کوته فکران و توهم زده‌ها عرضه می‌دارند جریانات و خیزش‌های غربی و آمریکایی مدیریت می‌شوند، گفت: دنیای غرب و امریکا به وسیله همان ابزارهایی که برای سرکوب بشریت درست کرده‌اند، نابود می‌شوند و تمام این ابزار از جمله اینترنت، تئوری سازی در پی به محاصره درآوردن افکار جهان، طرح جهانی کردن اقتصاد مازاد گذاشتن و نظام‌های کنترلی بر آن و همه و همه علیه خودشان به کار گرفته شده است.

 

وی درادامه با بيان اینکه امروز آمریکا هیچ کدام از مزیت‌های اقتصادی ازجمله مواد اولیه ارزان، سوخت ارزان، نیروی کار ارزان قیمت و بازارهای مصرفی که نزدیکش باشند را ندارد، بیان داشت: این سرنوشت ورشکستگی آمریکا اجتناب ناپذیر است.

 

نقدی در ادامه اظهار داشت: امریکا با خیال اینکه اقتصاد را جهانی می‌کند خودش را به شدت آسیب پذیر کرد و خود دردست آن گرفتار شد و این اقتصاد، آمریکا را بلعید و با خود برد و آنچه که امروز از قدرت آمریکا در جهان به نمایش درمی آید تابوت قدرت اوست.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفان در ادامه با بيان اینکه بیشتر از این‌ها، جنایات آمریکا در جهان دامان آن را گرفت، تاكيد كرد: وقتی کسانی ظلم را از حد بگذرانند و خون‌های افراطی بریزنند و آشکارا و بدون هیچ تردیدی جنایت کنند زندان‌های گوانتانامو  ابوقراضه به راه انداخته و به کشتارهای مردم عراق، افغانستان و پاکستان دست یازد و حقیقت را دانسته و برخلاف آن عمل کند بدون شک دچار سنت الهی شده و نابود می‌شود.

 

وي در ادامه با مقایسه منحنی اقتدار ایران اسلامی با آمریکای جنایتکار گفت: اگر منحنی اقتدار امریکا و منحنی ایران اسلامی را از 32 سال پیش تا حالا در نظر بگیرید و مقایسه کنید پارامترها و مؤلفه های قدرت ایران اسلامی هرچند با افت و خیز در طول زمان پله پله بالا می‌آید؛ اما منحنی اقتدار رژیم پلید امریکا روز به روز پله پله پایین آمده و سیر نزولی دارد و این سرنوشت محکوم اقتدار دروغین امریکاست.

 

بسیجیان امروز میوه‌های شجره طیبه تعبیر امام راحل هستند که باید با رفتار خویش به جهانیان یک الگوی آرمانی بدهند

 

نقدی با بیان اینکه امروز بشریت آزاد گشته از یوغ طاغوت نیاز به فرمول زندگی و اداره خود دارد، گفت: بسیج باید گام‌های بزرگی در راستای ارائه آن الگویی که می‌تواند جامعه بشریت را به سمت خود جذب کند و خلا ایدئولوژی که در دنیا به وجود آمده را پرکند، بردارد هر چند این گام‌ها سخت تراز گام‌های برداشته شده شهدا هستند.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفان در ادامه با بيان اینکه این الگو را پیاده کنیم و برای جامعه بشریت ارائه دهیم نیاز به انسان‌های پاک و ساخته شده ای داریم که باید از توی این حلقه های صالحین بسیج بیرون بیایند.

 

نقدی در ادامه به رسالت بسیج بخصوص حلقه های صالحین بسیج اشاره کر د و گفت: این حلقه های صالحین باید بدانند برنامه های روتین بسیج هرچند جوانان را برای ادامه راه شهدا مصمم می‌کند؛ اما آن طرف این برنامه‌ها هزاران برنامه وناهنجاری هایی در جامعه برای منحرف کردن جوانان کمین کرده‌اند؛ بنابراین با تشکیل این حلقه‌ها و اجرای یک برنامه غنی توأم با صمیمیت و عاطفه و حوصله و معرفت می‌توان با ساختن انسان‌های پاک برای نظام کادر سازی کرد.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفان با تاکید بر اینکه بسیج باید یک جریان انسان سازی باشد و انسان‌هایی بسازد که در آینده برای مدیریت این نظام خود را گم نکنند، گفت: بسیج باید با معرفت افزایی و یافتن پاسخ تمام شبهات جامعه بشریت با رفتار، منش و کردار خود یک الگوی به جهان ارائه دهد که دنیا از زندگی بسیج لذت ببرد و این همان جهاد اکبر است.

 

وی در ادامه تصريح كرد: بسیج باید در راستای رفع معضلات فرهنگی نیز گام اساسی بردارد و با استفاده از غنی‌ترین منبع مسائل فرهنگی یعنی فرمایشات مقام معظم رهبری که از قرآن کریم، حدیث و سیره نبی استخراج شده‌اند مطالبات فرهنگی را از مسئولان پیگیر باشند.

 

نقدی در مورد چگونگی نقش‌آفرینی بسیج در ایجاد اشتغال و کمک به دولت برای حل معضل بیکاری خاطرنشان کرد: بسیج می‌تواند با تبلیغ و تبیین موضوع برای مردم، فرهنگ استفاده از کالاهای داخلی و خودداری از مصرف کالاهای وارداتی را به فرهنگ حاکم بر الگوی مصرف مردم تبدیل کند تا بدون هیچ‌گونه افزایش سرمایه‌گذاری، شاهد حرکتی جهشی در ایجاد شغل برای جوانان باشیم.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفان ادامه داد برای حل معضل بیکاری فقط اعطای تسهیلات و سرمایه‌گذاری کافی نیست، بلکه باید با فرهنگ‌سازی، مردم را به مصرف کالاهای داخلی دعوت کنیم؛ زیرا با هر یک میلیارد دلار صرفه‌جویی در واردات 200 هزار شغل ایجاد می‌شود.

 

وي از واردات 55 هزار دلاری کالاهای خارجی نیز خبر داد و گفت: اگر از تولیدات داخلی درست استفاده کنیم علاوه بر اینکه نیازی به ورود کالاهای خارجی در کشور نداریم می‌توانیم صادرات محور نیز باشیم و از این طریق اشتغال ایجاد کنیم.

 

نقدي در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های بالای آذربایجان شرقی از لحاظ علمی و صنعتی گفت: بر اساس اعلام شورای علمی بسیج تنها 10 درصد پایان‌نامه‌ها در حل مسائل کشور سهم دارند و در این راستا باید اساتید و دانشجویان با تولید علم و حل مشکلات صنعتی و جلوگیری از واردات، گام‌های اساسی و مهمی را بردارند.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفان در پایان با اشاره به جنبش نرم افزاری و تولید علم خاطرنشان كرد: ما اگر بخواهیم در زمینه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی و فناوری به استقلال کامل برسیم و بی‌اعتنا به استکبار جهانی ارتقا و رشد یابیم، باید مرزهای دانش و فناوری را در هم بشکنیم تا بتوانیم سربلند و سرافراز زندگی کنیم.

 

لازم به ذكر است، همایش «حلقه های صالحین» به همت واحد آموزش سازمان بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی در دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز برگزار شد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار