فعالیت دفاتر نظارت و ارزیابی از دانشگاه پیام نور در 31 استان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۵۲۳۳
رئيس دانشگاه پيام نور خبرداد:

فعالیت دفاتر نظارت و ارزیابی از دانشگاه پیام نور در 31 استان

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: در راستاي نظارت و ارزیابی بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی بیش از 500 واحد این دانشگاه در سراسر کشور، دفاتر نظارت و ارزیابی پیام نور در 31 استان ایجاد شده است.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، رئیس دانشگاه پیام نور در نوزدهمین نشست شورای عالی نظارت و ارزیابی آموزش عالی با اشاره به تحصیل یک میلیون و صدهزار دانشجو در دانشگاه پیام نور گفت: سامانه نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور نهایی شده است و با تعریف 715شاخص می توان فعالیت های واحدهای مختلف این دانشگاه را در ایعاد برنامه ریزی درسی، برگزاری آزمون ها، امکانات و تجهیزات و فعالیت اعضای هیئت علمی و خدمات آموزشی  مورد ارزیابی قرار داد.

وی افزود: دانشجویان می توانند از طریق سامانه  الکترونیکی نظرات خود را در خصوص کبفیت آموزشی دانشگاه، فعالیت اعضای  هیئت علمی و آزمون های درسی اعلام کنند و مقالات پژوهشی اعضای هیئت علمی نیز از طریق این سامانه  قابل مشاهده است.
 
رئیس دانشگاه پیام نور بيان داشت: دانشگاه پیام نور در برگزاری آزمون های  پایان ترم دانشجویان و تولید محتوی درسی پیشرفت خوبی داشته است.

زياري اضافه كرد: دانشگاه پيام نور یک دانشگاه آزمون محور است و پایان هرترم برای همه دانشجویان این دانشگاه آزمون پایان ترم بصورت سراسری و متمرکز برگزار می شود که  اقدامات مهمی برای  تسهیل این آزمون ها انجام شده است.

وي شخصی سازی سوالات آزمونها، صدور کارت ورود به جلسه از طریق سامانه اینترنتی، امکان مشاهده کلید و نتیجه آزمونها دانشجویان تا 48ساعت و امکان دریافت و پاسخگویی به اعتراضات احتمالی دانشجویان  در خصوص آزمونها را  ازجمله این اقدامات عنوان کرد و گفت: آزمون دانشگاه پیام نور برای هر واحد درسی در واقع همانند یک آزمون سراسری  و کنکور است.
پربازدیدترین آخرین اخبار