سخنرانان دهه فجر فعالان انقلاب‌های منطقه باشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۵۴۹۰
استاندار کرمان:

سخنرانان دهه فجر فعالان انقلاب‌های منطقه باشند

استاندار کرمان صبح امروز در جمع مسئولان کمیته‌های ستاد دهه فجر اين استان با اشاره به اینکه خیزش‌‌های اسلامی منطقه، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و الگو‌گير از انقلاب خمینی(ره) هستند، اظهار داشت: سخنرانان دهه فجر، فعالان انقلاب‌های منطقه باشند تا بتوانند الگو‌گیری از انقلاب اسلامی را تبیین کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، اسماعیل نجار صبح امروز در جمع مسئولان کمیته‌های ستاد دهه فجر استان کرمان با اشاره به ولایت‌مداری ملت ایران بيان كرد: بحث ولایت فقیه و فرهنگ مهدویت باید به صورت ویژه در دهه فجر مورد نظر باشد
 
نجار با تاکید بر اجرای برنامه‌های نو و تأثیرگذار گفت: برنامه‌ها و طرح‌های ویژه ایام‌الله دهه فجر باید یادآور روزهای انقلاب باشد و با بازسازی صحنه‌ها، راهپیمایی روزهای انقلاب را دوباره زنده کند.
 
استاندار کرمان با اشاره به خیزش‌های اسلامی منطقه و اینکه اين خیزش‌‌ها نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و الگو‌گير از انقلاب خمینی(ره) هستند، اظهار داشت: سخنرانان دهه فجر، فعالان انقلاب‌های منطقه باشند تا بتوانند الگو‌گیری از انقلاب اسلامی را تبیین کنند.
 
نجار افزود: با توجه به اهمیت انقلاب‌هاي منطقه و الگوبرداری اين انقلاب‌ها از انقلاب اسلامی، تصاویر و پوستر دهه فجر از تصاویر میدان التحریر و تجمع و تظاهرات کشورهای انقلابی باشند.
 
همچنین جواد کمالی، معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان نیز با اشاره به نزدیکی انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در ایام‌الله دهه فجر باید مراقبت‌های سیاسی را به عمل آورد که مسائل به حاشیه کشیده نشود.
 
لازم به ذکراست، در این جلسه، نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال، نمایشگاه بزرگ قرآن کریم، تعویض 7 هزار پرچم جمهوری اسلامی در قبور مطهر شهدا، برگزاری 30 محفل قرآنی، کرسی‌های تلاوت قرآن، دیدار و سرکشی از خانواده شهدای انقلاب و فرهنگی از مهم‌ترین برنامه‌های اعلام شده دهه فجر توسط مسئولان بود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار